09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Voita 2kpl lippua Napoleon elokuvaan

22.11 ensi-iltaan saapunut elokuva Napoleon kertoo Ranskan vallankumouksen aikana julkisuuteen nousseesta myöhemmin keisariksi nimetystä johtajasta Napoléon Bonapartesta. Elokuva kertoo Napoleonin noususta ja tuhosta, sekä hänen rakastetustaan Josephinestä.

Osallistumisaika arvontaan on päättynyt.

Pamplemousse auttaa sinua suunnittelemaan matkasi Napoleonin jalanjäljissä Pariisiin tai Korsikalle.

Napoleonilla on ollut iso vaikutus Pariisiin. Koe Pariisi Napoleonin jalanjäljissä kävelemällä Rue du Rivolia pitkin, vierailemalla Arc de Triumphe riemukaarella, Napoleonin kotilinnassa Château de Malmaisonissa sekä Ranskan valtion suurmiesten hautapaikassa Pantheonissa. Unohtamatta Les Invalides'n aluetta sekä Musée de l’Armée -sotilasmuseota ja Napoleonin hautaa.

Napoleonin kytkös rentoon Välimerellä sijaitsevaan Korsikan saareen on vahvasti näkyvillä saarella varsinkin Korsikan pääkaupungissa, Napoleonin synnyinkaupungissa Ajacciossa. Lentokenttä on nimetty Napoleonin mukaan, kaupungin kukkulalta löytyy Napoleonin patsas ja Napoleonin synnyinkoti on nykyään museo. Ja toki kaupungissa on Hotel Napoleon, Hotel Bonaparte ja monia muita tämän pienikokoisen, mutta muuten suuren miehen mukaan nimettyjä matkailijoille tuttuja paikkoja!

TUTUSTU TÄSTÄ NAPOLEON MATKAPAKETTIIN

Arkistot

cross