09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Napoleonin Pariisi ja Korsika

Kulttuurimatkailijat

Matkan aikana kuljet Napoleonin jalanjäljissä sekä Ranskan pääkaupungissa Pariisissa että Välimerellä Korsikan saarella Ajacciossa.

Pariisi

Ranskan vallankumouksen aikana merkityksellisellä johtajalla ja myöhemmin Ranskan ensimmäiseksi keisariksi nimetyllä Napoléon Bonapartella on ollut iso vaikutus Pariisiin. Koe Pariisi Napoleonin jalanjäljissä kulkemalla Rue du Rivolia pitkin, vierailemalla Arc de Triomphe Riemukaarella, Napoleonin kotilinnassa Château de Malmaisonissa sekä Ranskan valtion suurmiesten hautapaikassa Pantheonissa. Matkan aikana majoitut hotellissa Les Invalides'n alueella, joten olet aivan kävelymatkan päässä Musée de l’Armée -sotilasmuseosta ja Napoleonin haudasta.

2 yötä Pariisissa, sitten lennät suoraan Paris Orlyn lentokentältä Korsikan saarelle. Majoitut 3 yön ajaksi hulppeaan hotelliin aivan Korsikan pääkaupungin Ajaccion vanhassa keskustassa meren tuntumassa. Aamukahvit voit nauttia huoneesi parvekkeella.

Korsika

Korsika, luonnon ja ulkoilun paratiisi. Karun maaston saari on täynnä luonnonrantoja ja saaren halki kulkee yksi ulkoilijoiden kuuluisimmista vaellusreiteistä. Rento, ainutlaatuinen ilmapiiri ja omanlaisensa puhetapa tekee korsikalaisista aivan erilaisia kuin mantereella asuvat ranskalaiset. Jännittävä ja aurinkoinen Korsikan saari ei ehkä vielä ole erityisen tunnettu viineistään Pohjolassa, saarella kuitenkin viljellään perinteisiä rypäleitä omalla tyylillä.

Korsika tunnetaan Napoleonin syntymäpaikkana. Napoleon syntyi Ajaccion kaupungissa 15.8.1769. Napoleonin kytkös Korsikan saareen on vahvasti näkyvillä saarella varsinkin Korsikan pääkaupungissa, Ajacciossa. Lentokenttä on nimetty Napoleonin mukaan, kaupungin kukkulalta löytyy Napoleon patsas ja Napoleonin synnyin koti on nykyään museo. Napoleonin nimi on läsnä usealla paikalla myös eri ravintoloiden, hotellien sekä kauppojen nimissä.

Myös Kristoffer Kolumbuksen väitetään syntyneen Korsikalla (1451), Calvin kaupungissa, joka, kuten koko Korsika, kuului tuohon aikaan Italialle. Ranskalle saari siirtyi vallankumouksen vuotena 1789. Tärkeimpiä kaupunkeja ovat Bastia (taloudellinen keskus, Ajaccio (hallinnollinen keskus) ja Corte (historiallinen keskus).

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

6

päivää

Matka sisältää

AF/KLM reittilennot Helsinki- Pariisi, Pariisi - Ajaccio ja Ajaccio - Pariisi - Helsinki

2 yötä Pariisissa 4* hotellissa 2hh, aamiaisilla

3 yötä Ajacciossa 4* hotellissa parvekkeellisessa 2hh (aamiaiset lisämaksusta)

Yksityisen kuljetuksen Paris Orlyn lentokentältä Paris Charles de Gaulle lentokentälle paluumatkalla kotiin.

Hinta alkaen

1565

Matkan hinta alkaen 1565 € / hlö. Hinta edellyttää majoitusta kahden hengen huoneessa.

Lopullinen hinta määräytyy matkan ajankohdan sekä lentolippujen ja majoitusten saatavuuden mukaan.

Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio.

Matkan järjestystä voi halutessa muuttaa, niin että matka alkaa Korsikalta ja loppuu Pariisiin.

Korsikalla myös mahdollisuus vuokrata auto ja kierrellä saarta. Tarjoamme myös järjestetyn päiväretken halutessasi.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross