09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

På Svenska

Vill du uppleva Frankrike? Kontakta oss, vi betjänar även på svenska!

Pamplemousse är en unik finländsk resebyrå som erbjuder skräddarsydda och oförglömliga resor till Frankrike. Resebyrån är privatägd och grundad år 2004. Pamplemousse har stor kunskap om Frankrike och mycket goda kontakter runtomkring i Frankrike. I Finland finns ingen motsvarande resebyrå. Pamplemousse erbjuder sina tjänster förutom till privatkunder, företag och skolor även till resebyråer i Finland.

Pamplemousse erbjuder varierande resor till alla hörn i Frankrike. Allt från city-breakar i Paris, Nice, Marseille eller Lyon till semestrar i små pittoreska byar i t.ex. Provence, Dordogne eller Loire. Från 2014 ordnar Pamplemousse resor även till Italien och Spanien.

Gruppresor, evenemang, födelsedagar, bröllopsresor, resor med familjen, jobbresor, semesterresor :
– Nöje/hobby/jobb- upplevelseresor;  t.ex. språkkurser, målningskurser eller mat- och vinupplevelser i Frankrike.

– Aktivresor; cykling, vandring, skidåkning, ridning och golf.

– “Det äkta Frankrike” där man gör en djupdykning in i det genuina Frankrike och erbjuder oförglömliga upplevelser såväl i Normandie, Alsace som på Riveiran, Alperna …….

– Gruppresor för ungdomar, föreningar och företag

– Ordna en tävling och ge som pris en resa til Frankrike– Presentkort till födelsedagar, julklapp, bemärkelsedagar– Romantiska bröllopsresor till Paris, Lyon eller till franska Karibien; Guadeloupe eller Martinique– Konsultering och skolning inom resebranschen.

Pamplemousse tilldelades det prestigefyllda Laatutonni-certifikatet 2009.

tel. +358 (0)9 4551121
mob. + 358 (0)50 329 2311

cross