09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Matkanjärjestäjän tiedot

Pamplemousse oy on suomalainen (espoolainen) asiantuntijayritys, joka palvelee monipuolisesti sekä yritysasiakkaita että yksityismatkustajia. Pamplemousse oy on vastuullinen matkanjärjestäjä ja sillä on toiminnastaan vakuus Suomessa Kilpailu- ja kuluttajavirastossa (KKV). Pamplemousse on Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) jäsen.

Palvelemme Ranskan erikoistuotteillamme myös muita suomalaisia matkanjärjestäjiä. Jos vastuullisena matkanjärjestäjänä haluat jonkun tai joitain tuotteistamme myyntiin, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä toimistoomme. Olemme lisänneet valikoimaamme myös paljon Italian tuotteita.

Kun haluat meiltä matkasuunnittelua ja tarjouksen laita viesti matkat(a)pamplemousse.fi tai soita 09 – 4551121.

Pamplemousse kuuluu Bisnoden antamaan Dun & Bradstreetin pienimpään riskiluokkaan (1/4). Vaatimuksena alimpaan luokkaan pääsemiselle on mm. positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen. Pamplemousse kuuluu myös Bisnoden korkeimpaan AAA-luokkaan (2,6% suomalaisyrityksistä). Vaatimuksena on keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, postiivinen tausta ja maksukäyttäyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Pamplemoussella on lisäksi Asiakastiedon Suomen vahvimmat AAA-merkintä.

Tarinamme

Pamplemousse syntyi vuonna 2004 ajatuksesta olla siltana ranskalaisen ja suomalaisen kulttuurin välillä. Ensimmäiset matkat olivat leirikouluja ja nuorten harrastusmatkoja, sekä aikuisten alppimatkoja. Edelleenkin valikoimissa on leirikouluja ja kielikursseja, nyt myös aikuisille.

Aitous ja paikalliseen elämään tutustuminen sekä kulttuurien kohtaaminen ovat avainsanoja, jonka ympärille matkat rakennetaan, oli kyseessä yksin matkustavan, pariskunnan, perheen tai isomman ryhmän matka. Asiakkaiden pyynnöstä olemme lisänneet palvelujamme erityisesti Italiaan Ranskan ohella. Matkailun tulee olla nautittavaa, helppoa, luotettavaa ja laadukasta oman kukkaron mukaan.

Pamplemousse on muuten ranskaa ja tarkoittaa greippiä. Perustajan mukaan se on yksi ranskan kielen kauneimmista sanoista ja on helppo lausua. Greippi on pyöreä kuin maapallo ja sisältää paljon vitamiineja ja energiaa kuten matkammekin.

Avoin ja vastuullinen yrityskulttuuri

Pyrimme pitämään tuotteemme yksilöllisinä ja matkustajaa arvostavina. Olemme mieltäneet yrityksemme arvoihin avoimuuden, rentouden ja vastuullisuuden. Arvoihimme kuuluu myös luovuus ja innovaativuus matkailussa. Toisinaan matkakokonaisuus voikin olla lähempänä event managementiä, kuin perinteistä matkanjärjestelyä. Pyrkimyksemme on jatkuvasti syventää erikoisosaamistamme. Tästä osaamisesta haluamme myös asiakkaiden pääsevän osalliseksi.

Paikallisuus

Käytämme matkoillamme mieluiten paikallisia yrityksiä ja majoittajia. Tämä mahdollistaa entistä henkilökohtaisemman ja ikimuistettavamman palvelukokemuksen. Haluamme toiminnallamme tukea paikallista yrittäjyyttä ja tuoda aitoa paikallista kontaktia lähemmäksi asiakkaitamme. Meet the local on ollut meille itsestäänselvyys jo vuodesta 2004 alkaen.

Pamplemousse Oy
Puhurinpolku 1 B, 02120 Espoo
Puh. 09 – 455 11 21 ja 050-5316341
Email: matkat(at)pamplemousse.fi
Y-tunnus: 1904489-8
Rekisteröintitunnus Kilpailu- ja kuluttajavirastossa 4796/04/Mj
Alv rek.

Tervetuloa Pamplemoussen matkoille!

Heidi Kilpiä

Travel Designer, CEO
Uskon erikoistumiseen matkailualalla, ja siihen, että elämysten tarjoamiseen löytyy aina uusia ulottuvuuksia. Pamplemoussen liikeidean ydin - henkilökohtainen palvelu ja kohdemaan tunteminen - ei ole muuttunut vuosien saatossa laisinkaan, päinvastoin se on vahvistunut.

Daniela (Danne) Smeds

Senior Travel Designer
Jokainen matka on yksilöllinen persoonallinen tuote ja matkustajalleen sopiva. Tarkistan myös pienet yksityiskohdat, huolehdin että varatut ravintolat ovat hyviä ja rytmitys matkassa laadukas.

Pekka Olkinuora

Planner and Special Tour Guide
Omaan kokemukseeni perustuen haluan suunnittelemillani ja opastamillani matkoilla asiakkaiden pääsevän osalliseksi ranskalaisesta elämäntavasta, kulttuurista, historiasta, arkkitehtuurista, gastronomiasta sekä viininviljelystä ja -valmistuksesta.

Sara Tognetty

Junior Travel Designer
Ranska toisena äidinkielenä auttaa sukeltamaan mukaan Ranskan matkailuun. Opettelen kohde kerrallaan Pamplemoussen tarjontaa ja huomaan, että matkatarjouksen valmistuessa tekisi itsekin mieli lähteä jokaiselle kokoamalleni matkalle.

Lotta Vaenerberg

Travel Marketing Trainee
Ranska on maana mainio matkakohde. Jokaisella alueella on oma charminsa, oli se sitten Bretagnen tai Normandia historia ja rento elämäntapa, Pariisin romantiikka ja kulttuuri, Rivieran rannat, Annecyn vanha kaupunki tai alppien jylhät vuoret ja pitkät laskettelurinteet… Kaikille löytyy takuuvarmasti itselleen mieluinen matkakohde!

Helena (Henni) Lieto-Pihlajaoja

Senior Travel Advisor, Founder
Pamplemousse on rakentunut vuosien saatossa tunnetuksi laadustaan ja omaleimaisista tuotteistaan. Alkuperäinen idea yksilöllisistä Ranskan matkoista on edelleen voimissaan ja olen siitä erityisen ylpeä, vaikka moni povasi yrityksen alkuvaiheessa, että palvelemisella ei yritys voisi elää. Olen siitä edelleen täysin eri mieltä!"
cross