09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Martinique Sainte Anne

Pieneen kylään paikallisten luo

Pikkukaupungin idylliä Martiniquen eteläosan Sainte Annessa. Herää lintujen lauluun, ihastele merinäköalaa terassiltasi, hae tuoreet patongit aamulla leipomosta, ota pyyhe kainaloon ja kävele upealle vaalean hiekan uimarannalle.

Sainte Annessa myös ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, kauppa, posti, joka-aamuiset paikallismarkkinat.

Lyhyen automatkan päässä vesiurheilusta innostuneiden rannat ja aallot Atlantin puolella, rommitislaamot ja patikointireitit. Rantaviivaa on yhteensä lähes 400 km. Tämä on matkasi, kun arvostat paikallisuutta ja leppoisaa lomailua!

Paikan päällä Martiniquella ota allesi taksi ja hurista lomakohteeseesi saaren eteläosaan Sainte Luce.  Auton vuokraaminen myös mahdollista, lisämaksusta. Koska Martinique on osa Ranskaa on siellä käytössä eurot, joten valuutanvaihtoon ei tarvitse ryhtyä. Saari on kaiken kaikkiaan hyvin siisti, myös julkisista rannoista pidetään huolta.

Rauhallinen pienkylä kauniiden rantojen poukamassa

Kauniita kreolityylisiä huoneistoja Sainte-Annessa. Sijainti rauhallisella asuntoalueella mäen päällä muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannasta ja kylän keskustasta. Upeat merinäkymät Sainte Annen lahdelle, Pointe du Mariniin ja Diamant’aan saakka. Huoneistoissa avoin keittiö/terassi, missä voit nauttia aamiaisen ja ihailla auringon nousua. Iltaisin oloa viilentää terassille käyvä tuuli.

Martiniqueta ei turhaan kutsuta kukkien saareksi; huoneistoista näet alueen kukkaloiston koko komeudessaan. Käytössäsi on parkkipaikka vuokra-autolle ja uima-allas aurinkotuoleineen. Halutessasi lisämaksusta pyykinpesu- ja kuivaus.

Huoneistoissa ilmastointi makuuhuoneissa, TV, radio, hyttysverkko saatavilla. Kylpyhuone (suihku, allas, wc). Perusvarusteltu keittiö (jääkaappi-pakastin, keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, astiat, keittiöpyyhkeet, astianpesuaine). Perussiivoustarvikkeet löytyvät. Matkaa lentokentältä noin 45 min.

Artikkeli Ranskan merentakaisista kohteista

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

9

päivää

Matka sisältää

-Edestakaiset lennot Helsingistä Fort de Franceen veroineen
-bussilipun lentokentän vaihtoon Pariisissa mennen tullen (jos vaihto),
- vuokra-auton Martiniquelle koko matkan ajaksi
- majoituksen 9 yötä.

Hinta alkaen

2500

2 henkilöä majoittuu 1 makuuhuoneen huoneistossa.

Lentokentän vaihto Pariisissa hoituu kätevästi lentokenttäbussilla (osassa lentoaikataulua). Mahdollisuuksien mukaan lennot ilman kentän vaihtoa.

Paikalliset turistiverot 1 € / hlö / pv maksetaan saavuttaessa vastaanottoon

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross