09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Luontomatkailijan helmi Reunionilla

Eksoottisia luontoelämyksiä kaipaaville

Reunionin saari on Intian Valtamerellä. Tämän matkan hotelli on 150 hehtaarin metsästysalueella sijaitseva luontohenkinen paikka, 5*****. Sijainti 600m merenpinnan yläpuolella upein näköaloin merelle ja luontoon. Luontomatkailijoille ja patikoijille todellinen helmi Reunionilla; hotellilta lähtee monia muutaman tunnin kävelyreittejä.

Lämpimintä Reunionilla on lokakuusta maaliskuuhun, sää on mukavan lämpöinen kuitenkin muunakin aikana. Lämpötila pysyy koko vuoden vähintään mukavassa 24-25 asteessa, varsinkin Suomen talvikaudella Reunionilla mittari kohoaa helposti kolmeenkymmeneen.

Reuniolla on UNESCOn suojelemaa luonnonpuistoa 40 % pinta-alasta. Lisäksi kauniita rantoja ja keskilaguuni. Vesiputouksia on saarella useita. Saaren koralleille on myös tehty oma suojeluohjelmansa 35 neliökilometrin alueelle. Alueen ruoka on ranskalaista ja paikallista ruokaa intialaisin maustein.

Hotellissa kirjasto, baari, oleskelutila ja terassi, tasokas ravintola viinilistoineen ja pieniä seminaarihuoneita. Asukkaiden käytössä uima-allas, petankkikuulat, sulkapallovälineet jne. Hotellilla myös Spa. Aamiainen tarjoillaan huoneisiin tai sen saa mukaansa jo edellisiltana, jos lähtö on aamulla ennen puoli seitsemää (esimerkiksi patikkamatkalle). Huonepalvelu.

Yhteensä 30 huonetta ja 1 sviitti. Kaikissa huoneissa merinäköala, ilmastointi, terassi tai parveke, satelliitti-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, kylpytakit, kahvin- ja vedenkeitin.

Etukäteen ostettavissa helikopterilennot, autoretket, patikointiretket, melontaa, kiipeilyä, laivaretket. Pyydä esite toimistostamme.

Artikkeli Ranskan merentakaisista kohteista

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

10

päivää

Matka sisältää

– Edestakaiset lentokenttäkuljetukset Reunionilla
– Majoituksen hotellin superior-huoneessa 7 yötä
– Merinäköalan
– Aamiaiset
– Reunionin kartan ja infon

Hinta alkaen

1389

Hinta per hlö, ja voimassa, kun majoitus kahden hengen superior-huoneessa. Puolihoito lisämaksusta.

Hinnat eivät sisällä valmiiksi lentoja. Hintoihin lisätään hinnastomme mukaiset palvelumaksut. Huoneet saatavuuden mukaan.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross