09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Guadeloupen kiertomatka

Monien kasvojen saaret Karibialla

Guadeloupe on monipuolinen saari. Se kuuluu Ranskaan ja sijaitsee Karibialla. Suosittelemme kiertomatkaa Guadeloupin kahdella pääsaarella Basse Terre ja Grande Terre. Lisäksi päivittäisillä laivayhteyksillä pääset Guadeloupen saariston pienemmille saarille Marie Galante, les Saintes ja la Desirade. Ranskalaiset itse puhuvat Antilleista.

Pääsaaret Guadeloupella ovat kuin perhosen siivet malliltaan. Basse Terren osaa luonnehtii upea luonto, metsät ja vesiputoukset, Grande Terre on puolestaan auringonpalvojien paratiisi valkeine korallipuuterin hiekkarantoineen. Grande Terreltä löytyvät myös lukuisat sokeriruokoviljelmät ja värikkäät kaupungit. Tiet ovat Guadeloupilla hyväkuntoisia ja siellä on säännöllinen julkinen liikenne. Guadeloupella on myös komea tulivuori, Soufrière.

Kiertomatkasi on perillä 9 vuorokautta (9 yöpymistä paikan päällä).  Matkan on suunniteltu niin, että näet mahdollisimman hyvin eri puolia Guadeloupen saarista. Halutessasi matkan painopisteitä voidaan muuttaa. Ota siis ilo sekä upeista valkoisista rannoista kuin vehreästä luonnosta.

Luontoa, rantaa, musiikkia ja hyvää ruokaa

Guadeloupilla ollaan ylpeitä omasta identiteetistä, jossa musiikilla, erityisesti rummuilla on tärkeä rooli. Musiikki elää kaikkialla saarella, Gwoka on orjilta alkanutta kansanmusiikkia ja se on 2014 hyväksytty Unescon suojelukohteeksi.

Saarella on aina harrastettu myös urheilua. Samoin kaikki vesilajit, surf ja purjehdus sekä sukellus erityisesti ovat tärkeitä. Täältä tulee myös loistavia jalkapalloilijoita. Tour de Guadeloupe on puolestaan yksi Ranskan tärkeimmistä pyöräkilpailuista. Saaren ainoa golf-kenttä on Saint Francois’ssa.

Unelmarantoja Guadeloupella on  yhteensä noin 50. Veden lämpötila on vuoden ympäri 24-29 astetta. Guadeloupe on vehreä saari, sillä paikan päällä riittää vettä hyvin kasvistolle. Sadetta on keskimäärin noin 10 min joka päivä. Paikalliset ihmiset ovat hyvin ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Maasto on hyvinkin mäkistä sisämaassa, oikeastaan liikut notkelmasta toiseen hienoissa maisemissa.

Guadeloupilta tuomisina voit ajatella joko paikallista sokeria, rommia tai käsitöitä. Täällä rommin valmistuksella on pitkät perinteet ja useissa paikoissa voit nähdä rommin valmistusta.

Majoittuminen kolmessa eri paikassa pääsaarien eri kulmissa. Charmantti hotelli Trois Rivières’ssa Basse Terren eteläosassa on mukava tapa aloittaa loma (3 yötä). Kaupunki sijaitsee tulivuoren eteläpuolella, missä luonto on vehreä ja runsas ja hiekkaranta musta.

Toinen majoituksesi on lomakylässä rauhallisella alueella Grande Terren saarella valkean hiekkarannan läheisyydessä St Annessa. Pääset tutustumaan taas aivan uuteen maailmaan. Olet lähellä Guadeloupen Grande Terren itäisintä niemenkärkeä.

Viimeisenä vielä majoitus Gosier'ssa. Täällä voi lepuuttaa rantatuolissa kiertomatkan päätteeksi. Myös huoneestasi on merinäköala. Jos haluat, tee päiväretki laivalla Marie Galantille. Vuokra-auton palautat lentokentälle ennen paluuta kotiin.

Artikkeli Ranskan merentakaisista kohteista.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

10

päivää

Matka sisältää

- Majoittumisem kolmessa eri kohteessa saarta, kahden hengen huoneessa, merinäköalan
- Buffet-aamiaiset
- Autovuokra koko matkan ajalle
- Ohjeet ja vinkit sekä kartat matkalle mukaan

Hinta alkaen

1535

Hinta alkaen talvikaudelle 2023 (6.11 - 22.12.2023). Auto ja huoneet saatavuuden ja matkapäivien mukaan. Hinta edellyttää 2 henkilöä samassa huoneessa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Puolihoito (aamiaisten lisäksi illalliset) saatavilla lisämaksusta.

Lennot lisättävissä matkapakettiin (hinta ei sisällä lentoja).
Hintoihin lisätään palvelumaksumme.

Matkaa yksilöidään sinun omaan aikatauluusi sopivasti.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross