09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Guadeloupe omassa asunnossa

Omatoiminen Karibian loma asunnossa

Lähde Karibialle elämään lähes kuin paikallinen. Sinulla on käytössäsi oma asunto upeiden rantojen luona. Majoitut huoneistoissa aivan meren läheisyydessä Sainte Annen ja Saint Francois’n kaupunkien välissä, alueella nimeltään Saint Barque. Tämä on loma, joka sopii erinomaisesti häälomaksi.

Sopiva kohde mukavaan häälomaan

Alueen vaaleilla korallihiekan rannoilla voit viettää lekoisia lomapäiviä. Halutessasi lähde Sainte Annen rannoilta käymään valkoisen hiekan ja koralliriuttojen Caravellen rannalla. Retkeile niemen kärkeen upealle näköalapaikalle Pointe de Chateaux’hon. Tai lähde Saint Francois’ta veneellä käymään La Désiraden saarella. Sainte Anne on rantakaupunki, ja ihanteellinen lomakohde rantaa ja palveluita etsiville. Matkaa lentokentältä noin 25 km.

Paikan päällä sinulla on hyvät mahdollisuudet harrastaa sukeltamista tai lähteä purjehtimaan sillä kaikki vesiharrastukset ovat aivan vieressä.

Paikan päällä Guadeloupella matkaat taksilla lomakohteeseesi Grande-Terren kaupunkiin Sainte Anne. Vuokra-auto mahdollinen, lisämaksusta.

Pääkieli Guadeloupella on ranska, mutta englannilla myös pärjää. Suurin osa vierailijoista saarella on ranskalaisia.

Lomakylässä uima-allas (myös lasten allas) ja lähellä kaksi upeaa hiekkarantaa. Parkkipaikat autoille. Päivittäin vaihtuvia ohjattuja aktiviteetteja. Kerran viikossa paikalliset markkinat. Lomakylässä paljon iltaohjelmaa ja päiväretkiä. Lomakylässä baari ja muutamia ravintoloita.

Huoneistot on jaettu kahteen eri keskittymään: keskellä kylää sijaitsevista asunnoista on suora merinäköala, hieman rauhallisemmalla alueella sijaitsevista huoneistoista näkymät sisämaahan päin. Kaikissa huoneistoissa ilmastointi, maksullinen tallelokero, TV, puhelin, hiustenkuivaaja. Perusvarusteltu keittiö (keittolevyt, astianpesukone, mikro, jääkaappi. Lisämaksusta mahdollisuus aamiaiseen ja ruokailuihin paikan päällä. Majoitukseen sisältyy lakanat ja pyyhkeet, perussiivouspaketti, TV, loppusiivous. Kaikissa huoneistoissa oma terassi.

Artikkeli Ranskan merentakaisista kohteista.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

10

päivää

Matka sisältää

-edestakaiset lennot veroineen
- majoituksen (saatavilla useampia eri kokoja)

Aamiaiset ja illalliset mahdollista tilata etukäteen.

Hinta alkaen

2200

Käytössä kahdelle hengelle oma yksiö.

Lisäyöt mahdollisia. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio. Matkaa voi muokata toiveiden mukaan tai yhdistää muuhun Pamplemoussen tarjontaan.

Matkaan voi halutessa liittää menomatkalla yöpyminen Pariisissa.

Huoneistojen läheisyydessä kävelymatkan päässä pieni ruokakauppa, rantatarvikemyymälä, matkamuistomyymälä ja autovuokraamo. Monipuolisemmat palvelut ja supermarketti Sainte Annen kaupungissa. Paikallisbussi kulkee rantakatua säännöllisesti.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross