09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Huvila Guadeloupella

Yksityinen villa Karibialla

Lähde Karibialle elämään lähes kuin paikallinen. Majoitut omassa tilavassa huvilassa merinäköaloin, uima-allas on ja halutessasi myös kokkipalvelut. Käytössäsi on kaunis ja toimiva villa upeiden rantojen luona Grande Terren puolella. Villan asukkailla on käytössään viereisen hotellin palvelut, mm. ravintola ja Spa.

Kohteessa on muutama huvila, joissa 3-5 makuuhuonetta. Tilaa on siis 6-10 hengelle. Villat ovat yhdessä tasossa, ainoastaan yksi makuuhuone on yläkerrassa. Parkkitilaa 1 autolle. Villoissa on ilmastointi. Hyvin varusteltu keittiö, tekniset laitteet olohuoneessa, Wifi. Ulkona kaasugrilli, aurinkotuolit, pitkä uima-allas. Osassa makuuhuoneita oma terassi. 3-4 kylpyhuonetta ja erilliset wc:t. Lisämaksusta aktiviteetit ja retket, yksityinen kokki, lastenhoitopalvelu, pyykinpesupalvelu.

Harrastusmahdollisuuksia lähellä

Paikan päällä sinulla on hyvät mahdollisuudet harrastaa sukeltamista tai lähteä purjehtimaan sillä kaikki vesiharrastukset ovat aivan vieressä. Alueen vaaleilla korallihiekan rannoilla voit viettää lekoisia lomapäiviä. Halutessasi lähde Sainte Annen rannoilta käymään valkoisen hiekan ja koralliriuttojen Caravellen rannalla. Retkeile niemen kärkeen upealle näköalapaikalle Pointe de Chateaux’hon. Tai lähde Saint Francois’ta veneellä käymään La Désiraden saarella. Sainte Anne on rantakaupunki, ja ihanteellinen lomakohde rantaa ja palveluita etsiville. Matkaa lentokentältä noin 25 km. Viereinen hotelli järjestää myös opastettuja päiväretkiä.

Guadeloupesta

Pääkieli Guadeloupella on ranska, mutta englannilla myös pärjää. Suurin osa vierailijoista saarella on ranskalaisia.

Artikkeli Ranskan merentakaisista kohteista.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

8

päivää

Matka sisältää

Hinta sisältää villan vuokran, lakanat ja pyyhkeet, loppusiivouksen.

Hinta alkaen

12980

Minimivuokra-aika 8 yötä.

Lisämaksusta lennot, vuokra-auto (suositeltava). Halutessasi järjestämme lentokenttäkuljetukset.

Lisäyöt mahdollisia. Hintaan lisätään Pamplemoussen välityspalkkio 12 % hinnasta. Matkaa voi muokata toiveiden mukaan tai yhdistää muuhun Pamplemoussen tarjontaan.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross