09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Bungalow rannan tuntumassa, Guadeloupe

Guadeloupen rannat ovat kauniita ja ihania ne ovat myös aikaisin aamulla tai auringonlaskun aikaan. Kun asut tasokkaaan hotellin bungalowessa omassa rauhassa kuitenkin monipuolisin palveluin, olet aivan asian ytimessä Karibialla. Bungalowit sijaitsevat rannan läheisyydessä merinäkymin. Majoittajalla oma pieni yksityinen ranta.

Guadeloupe on yhteensä viiden saaren ryhmittymä (Basse-Terre, Grande-Terre, La Désirade, Iles des Saintes ja Marie Galante). Se on saanut hauskan maantieteellisen muotonsa puolesta lisänimen “Perhossaari”, sillä Basse ja Grande Terren saaret ovat vain silloilla kiinni toisissaan ja muodostavat yhdessä perhosen mallisen alueen. Asukkaita Guadeloupilla on noin 387 000 ja kaupallinen keskus on Pointe-à-Pitre.

Guadeloupe Ranskan merentakainen departementti (DOM) Karibialla. Näin se on osa Eurooppaa ja turvallinen kohde matkustaa. Lennot kulkevat myös Ranskan sisäisinä lentoina.

Basse Terreä luonnehtii upea luonto, metsät ja vesiputoukset, Grande Terre taas on auringonpalvojien paratiisi valkeine korallipuuterin hiekkarantoineen. Grande Terreltä löytyvät myös lukuisat sokeriruokoviljelmät ja värikkäät kaupungit. Tiet ovat Guadeloupilla hyväkuntoisia ja siellä on säännöllinen julkinen liikenne.

Tällä matkalla voit nauttia myös hotellin spa-hoidoissa, uima-altaalla, ravintolassa, baarissa. Jos et malta poistua bungalowistasi, voit viettää lomapäivän omalla aurinkoterassillasi. Huoneissa ilmastointi, oma kph, tallelokero, kahvinkeitin, minibaari. Sopii erinomaisesti häämatkakohteeksi.

Ruokamatkailijan unelmakohde

Bungalowit sijaitsevat yhdellä koko saaren upeimmista paikoista Sainte Annen ja Le Gosier’n välissä. Pienemmille saarille pääset pääsaaren eteläosan kaupungeista veneellä, tee vaikka päiväretki pienelle La Désiradelle! Laivareittejä on joka saarelle ja voitkin oman ohjelmasi mukaan päättää milloin ja mille saarelle päätät lähteä.

Guadeloupella yhdistät ranskalaisen keittiön ja kreolikeittiön. Oikeastaan voit elää halutessasi aika lailla kahdessa eri maailmassa. Tai voit valita uudiskreolilaisen keittiön, skaala ravintoloista on laaja. Ehdottomasti kannattaa kuitenkin syödä hummeria ja tuoreita paikallisia kalaruokia. Täällä pääset upeaan ranskalaiskeittiöön tai voit keskittyä kreolien omiin erikoisuuksiin. Joka vuonna pidetään elokuussa naiskokkien päivät. Tapahtumaan osallistuu satoja kokkeja. Saarella on oma arabica-kahvilaatu Vanibel. Maista myös maniokkipiirasta ja paikallisia sorbet-jäätelöitä kookoksesta, guavasta, passion-hedelmästä tai mangosta tehtyntä.

Lentosi Air Francella Guadeloupen Pointe-à-Pitreen kulkee Pariisin kautta. Suosittelemmekin menomatkalla yöpymistä (2 yötä) Pariisissa ennen matkan jatkumista Guadeloupille. Pariisin hotellisi on hyvä keskitason hotelli keskustassa, kätevien kulkuyhteyksien päässä myös julkisilla kulkuneuvoilla molemmilta lentokentiltä.

Artikkeli Ranskan merentakaisista kohteista

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

8

päivää

Matka sisältää

- Edestakaiset lennot Helsinki – Pointe-à-Pitre – Helsinki stopilla Pariisissa menomatkalla
- Majoituksen Sainte Annessa (7 yötä) kahden hengen bungalowissa osittaisin merinäkymin
- Halutessasi majoituksen Pariisissa (2 yötä) kahden hengen huoneessa keskitason hotellissa  (lisämaksusta)
- Buffet-aamiaiset

Hinta alkaen

2400

Hinta on alkaen edullisimmalle ajalle 2.5 - 19.10. Jaettu 2 hengen huone. Yhden hengen huone lisämaksusta. Lisäyöt mahdollisia. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio.

Matkaan voit yhdistää pysähdyksen Pariisin, lisämaksu hotellin tason ja saatavuuden mukaan.

Matkaa voi muokata toiveiden mukaan tai yhdistää muuhun Pamplemoussen tarjontaan.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross