09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Häämatkalle Guadeloupelle

Romantiikkaa ja ylellisyyttä

Guadeloupen rannat ovat kauniita ja ihania ne ovat myös aikaisin aamulla tai auringonlaskun aikaan. Kun asut tasokkaaan hotellin bungalowessa omassa rauhassa kuitenkin monipuolisin palveluin, olet aivan asian ytimessä Karibialla. Bungalowit sijaitsevat rannan läheisyydessä merinäkymin, lisäksi käytössäsi on oma yksityinen uima-allas. Majoittajalla oma pieni yksityinen ranta.

Tällä matkalla voit nauttia myös hotellin spa-hoidoissa, uima-altaalla, ravintolassa, baarissa. Jos et malta poistua bungalowistasi, voit viettää lomapäivän omalla aurinkoterassillasi ja uima-altaalla. Huoneissa ilmastointi, oma kph, tallelokero, kahvinkeitin, minibaari. Sopii erinomaisesti häämatkakohteeksi.

Unelmakohde Karibialla

Bungalowit sijaitsevat yhdellä koko saaren upeimmista paikoista Sainte Annen ja Le Gosier’n välissä. Pienemmille saarille pääset pääsaaren eteläosan kaupungeista veneellä, tee vaikka päiväretki pienelle La Désiradelle! Laivareittejä on joka saarelle ja voitkin oman ohjelmasi mukaan päättää milloin ja mille saarelle päätät lähteä. Hotelli tarjoaa myös opastettuja päiväretkiä, ennakkovaraus suositeltava.

Hotellin ravintola tarjoaa paikallisia herkkuja. Guadeloupella yhdistät ranskalaisen keittiön ja kreolikeittiön. Oikeastaan voit elää halutessasi aika lailla kahdessa eri maailmassa. Tai voit valita uudiskreolilaisen keittiön, skaala ravintoloista on laaja. Ehdottomasti kannattaa kuitenkin syödä hummeria ja tuoreita paikallisia kalaruokia. Täällä pääset upeaan ranskalaiskeittiöön tai voit keskittyä kreolien omiin erikoisuuksiin. Saarella on oma arabica-kahvilaatu Vanibel. Maista myös maniokkipiirasta ja paikallisia sorbet-jäätelöitä kookoksesta, guavasta, passion-hedelmästä tai mangosta tehtynä.

Artikkeli Ranskan merentakaisista kohteista

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

8

päivää

Matka sisältää

- Majoituksen Sainte Annessa (8 yötä) kahden hengen bungalowissa merinäkymin, oma yksityinen pieni uima-allas
- Puolihoidon (sis buffet-aamiaiset ja illalliset)
- Tervetulolasilliset hotellilla/huoneessa
- Yksityiset lentokenttäkuljetukset Pointe-à-Pitren kentältä

Hinta alkaen

3125

Hinta on alkaen edullisimmalle ajalle 6.11 - 22.12.2023, kun matkavaraus tehdään ennen 1.10.2023. Sen jälkeen hinta 3325 € / hlö. Huone saatavuuden mukaan.

Lisäyöt mahdollisia. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio. Lennot eivät kuulu matkaan, halutessasi varaamme teille lennot. Matkaan voit yhdistää pysähdyksen Pariisiin, lisämaksu hotellin tason ja saatavuuden mukaan.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross