09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Arvotaan Ranskalainen herkkukori

Kirsikkahilloa, pistaasikreemiä, timjamista oliivitahnaa, suolaa Provencen yrteillä… Voita Provencen makuja ja tuoksuja vaikkapa jouluherkutteluun! Tuotteet tuo maahan Libellule de Provence Oy.

Vuonna 2021 perustettu maahantuontiyritys Libellule de Provence yhdistää elämykset ja arki-ilot rakkaudesta Ranskaan.

Suomalaisen yrittäjänaisen Eevan luotsaama Libellule de Provence tuo Suomeen korkeatasoisia, tarkoin vastuullisuus- ja laatukriteerein valikoituja Provencen gourmet-herkkuja sekä lifestyle-tuotteita. Yritys on eteläranskalaisen Maison Brémond 1830 -brändin maahantuoja Suomessa.

Maison Bremond -tuotteita on myynnissä kuluttaja-asiakkaille niin jälleenmyyjien kuin verkkokaupan välityksellä, sekä erilaisissa tapahtumissa. Yritysasiakkaille tuotteita myydään suoraan maahantuonnista. Lue lisää LIBELLULE DE PROVENCE.

Osallistumisaika arvontaan on päättynyt.


Elämyksellinen ja elämäniloinen matka Provenceen rättisitikalla

Tutustu yhteen Ranskan kauneimmista alueista laventelin kukkimisaikana (kesä-heinäkuu). Laventeli värjää maiseman ja tuoksuu kauas. Kierrä myös maistamassa alueen juustoja, oliiviöljyjä ja viiniäkin. Aja Vauclusen kauneimmissa maisemissa!

Matkallasi on 1 yön majoitus Lourmarinin kylässä ihastuttavassa pienhotellissa. Lourmarinissa on kahviloita ja ravintoloita jokaiseen makuun, ja perjantaiaamuisin markkinat! Seuraavat 2 yötä vietät Roussillonissa, joka tunnetaan okranvärisestä maastaan, matkaltasi ei siis laventeliaikaan väriä puutu! Jospa vielä punaiset unikotkin kukkisivat. Roussillonissa on myös Libellule-yrityksen maahantuomien Maison Brémond 1830 -tuotteiden kauppa.

Täältä on helppo tehdä päiväretki esimerkiksi Sault'n laventelikylään tai Notre Dame de Sénanquen luostariin, jonka pihapiiri loistaa violettina laventelin kukinta-aikaan.
KATSO PROVENCEN MATKASTA LISÄÄ

Arkistot

cross