09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Laventelireitti rättisitikalla

Ranskalaista autoilua pikkuteillä

Tutustut yhteen Ranskan kauneimmista alueista laventelin kukkimisaikana (kesä-heinäkuu) tai talviaikaan. Laventeli värjää maiseman ja tuoksuu kauas. Kierrä myös maistamassa alueen juustoja, oliiviöljyjä ja viiniäkin. Aja Vauclusen kauneimmissa maisemissa ja esimerkiksi Saultin kylä näyttäytyy koko laventelikomeudessaan kiertäessäsi Mont Ventoux'n reittiä autolla.

Matkasi alkaa Aix en Provencen rautatieasemalta, mistä sinut noudetaan ja saat käyttöösi oman rättärisi. Näissä vintage-autoissa on aukeava katto, piknik-välineet eli kori, astiat, pöytäliin. Autossa turvavyöt edessä ja takana. Max. 4 henkilöä / auto. Erivärisiä autoja eri vuosilta.

Ajoreittejä laventelipeltoja mukaillen on paljon, piipahda vaikka Isle sur Sorgue'ssa, Ménerber'ssä, Gordes'ssa tai Carpentras'ssa.

Ajomatkat ovat mukavan pituisia per päivä, ja tälle alueelle 2cv:llä  ei hurjastelemaan lähdetäkään vaan nautitaan maisemista ja leppoisasta menosta! Rättisitikalla auton maksiminopeus on 100 km / h.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

-Majoitus 1 yö Lourmarin'n kylässä vanhaan myllyyn tehdyssä majatalossa aamiaisilla
- ja 2 yötä perheomisteisessa hotellissa Luberonin alueella puolihoidolla.
- rättisitikkavuokran / normaalin autovuokran
- ohjeituksen matkaan
-tietoa laventelipaikoista

Hinta alkaen

800

Rättärissä on paikka GPS-paikantimelle (12v, mahdollisuus vuokrata paikannin 25 € / auto). Halutessasi voit vaihtaa rättärin toiseen autoon.

Hinta edellyttää majoitusta kahden hengen huoneessa ja kaksi henkilöä auton kyydissä. Aloituspaikalle hankkiudut itse, matkaan voidaan yhdistää muita Pamplemoussen matkapalveluja: lisäöitä ennen tai jälkeen laventelikiertoa

Vastaavia ajoretkiä järjestämme eri puolille Ranskaa.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross