09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Laventelireitti rättisitikalla

Ranskalaista autoilua pikkuteillä

Tutustu yhteen Ranskan kauneimmista alueista laventelin kukkimisaikana (kesä-heinäkuu). Laventeli värjää maiseman ja tuoksuu kauas. Kierrä myös maistamassa alueen juustoja, oliiviöljyjä ja viiniäkin. Aja Vauclusen kauneimmissa maisemissa ja esimerkiksi Saultin kylä näyttäytyy koko laventelikomeudessaan kiertäessäsi Mont Ventoux'n reittiä autolla. Maisemat ovat toki kauniit myös muuna aikana!

Matkallasi on 1 yön majoitus Lourmarinin kylässä ihastuttavassa pienessä vain 11 huoneen hotellissa. Hotellilla on loistava ravintola, uima-allas, laadukkaat tekstiili- ja kylpytuotteet huoneissa. Lourmarinin kylässä on kahviloita ja ravintoloita jokaiseen makuun, ja perjantaiaamuisin markkinat!

Seuraavat 2 yötä vietät Roussillonin kylässä. Roussillon tunnetaan okranvärisestä maastaan, joten matkaltasi ei laventeliaikaan väriä puutu! Jospa vielä punaiset unikotkin kukkisivat. Täältä on helppo tehdä päiväretki esimerkiksi Sault'n laventelikylään tai Notre Dame de Sénanquen luostariin, jonka pihapiiri loistaa violettina laventelin kukinta-aikaan.

Suosittelemme saapumaan Avignoniin tai Cavailloniin, mihin voimme varata lisäyön matkasi alkuun. Rättärin noudat läheltä Cavaillonia. Näissä 2cv -vintageautoissa on aukeava katto, turvavyöt edessä ja takana. Max. 4 henkilöä / auto. Erivärisiä autoja eri vuosilta. Ensimmäiseksi ajopäiväksi saat mukaasi autoon piknik-korin eväineen. Auton palautat samaan paikkaan viimeisenä päivänä.

Ajoreittejä laventelipeltoja mukaillen on paljon, piipahda vaikka Sault'ssa, Isle sur Sorgue'ssa, Ménerbes'ssä, Gordes'ssa tai Carpentras'ssa.

Ajomatkat ovat mukavan pituisia per päivä, ja tälle alueelle 2cv:llä ei hurjastelemaan lähdetäkään, vaan nautitaan maisemista ja leppoisasta menosta! Rättisitikalla auton maksiminopeus on 100 km / h.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

-Majoitus 1 yö Lourmarin'n kylässä aamiaisilla
- Majoitus 2 yötä Roussillonissa aamiaisilla
- Rättisitikkavuokran 4 päiväksi
- Piknik-eväät ensimmäiselle päivälle
- Ohjeituksen matkaan
- Tietoa laventelipaikoista

Hinta alkaen

895

Rättärissä on paikka GPS-paikantimelle (12v, mahdollisuus vuokrata paikannin 25 € / auto). Halutessasi voit vaihtaa rättärin toiseen autoon.

Hinta edellyttää majoitusta kahden hengen huoneessa ja kaksi henkilöä auton kyydissä. Aloituspaikalle hankkiudut itse, matkaan voidaan yhdistää muita Pamplemoussen matkapalveluja: lisäöitä ennen tai jälkeen laventelikiertoa.

Vastaavia ajoretkiä rättisitikoilla järjestämme eri puolille Ranskaa, kysythän halutessasi lisää.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross