09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Voita Pamplemoussen lahjakortti

Osallistu joulukalenterin viimeisen luukun arvontaan ja lähde toteuttamaan unelmiasi. Voita joulukalenterin neljännestä luukusta 200 € arvoinen Pamplemoussen lahjakortti. Huomioithan, että lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, mutta se on käytettävissä kaikkiin Pamplemoussesta tilattaviin palveluihin. Lahjakortti on voimassa vuoden 2024 loppuun asti. Osallistu arvontaan tästä ja valmistaudu lumoavaan seikkailuun lahjakortillamme.

Osallistumisaika arvontaan on päättynyt.

Vive la France!

Miltä kuulostaa kupliva pyörämatka Samppanjaan, upea linnamatka Loireen laaksoon, surffausta Atlantin rannikolla tai matka eksoottiselle Reunion saarelle! Nämä kaikki unelmamatkat voit toteuttaa räätälöitynä Pamplemoussen kautta. Ranskalla on matkakohteena paljon annettavaa, täynnä taianomaisia maisemia, herkullista ruokaa ja unohtumatonta kulttuuria.

Lähde esimerkiksi kiertelemään Ranskan kauneinta maaseutua ja halutessasi liitä mukaan kaupunkilomaa, tai lähde merten yli Karibialle.

TUTUSTU TÄSTÄ RANSKAN KIERTOMATKOIHIN

Buon viaggio!

Jos Ranskan maa on jo tullut tutuksi voit myös valita matkakohteeksi monipuolisen Italian.

Kuvittele hetki kuljeskelevasi Rooman historiallisilla kujilla ja juovasi espressoa Rooman kahviloissa tai Toscanalaisella viinitilalla, maaseudun idyllissä upeissa maisemissa lämmöstä nauttimista. Rantalomaa etsivälle sopii Välimeren isoimpana saarena tunnettu Sisilia tai upea Gardan järvi huviloineen. Valitse sinulle sopiva kohde eri makuelämyksistä, historiasta ja taiteesta täynnä olevasta Italiasta.

TUTUSTU TÄSTÄ ITALIAN MATKOIHIN

Joyeux Noël et Bonne Année !

Arkistot

cross