09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Uusi vuosi 2022. Mitä mielessä?

Aloitellaanpa vuotta 2022. Ranskalaisilla onkin tapana toivottaa Bonne Année koko tammikuun ajan, tätä toivotusta viljellään jopa huomattavasti enemmän kuin jouluntoivotuksia.

Kahden vuoden aikana olemme Pamplemoussessa tehneet monenlaisia kuperkeikkoja ja uuden kehittelyä. Kun lukee sitä, mitä ravintolaihmiset joutuvat kokemaan ja kokeilemaan pärjätäkseen, olemme me matkanjärjestäjät varmasti olleet hyvin samanlaisessa vauhdissa. Meidän alalla tämä ei vain tule julkisuuteen niin usein kuin ravintoloiden kohdalla.

Vuoden alkuun olemme avanneet uudistuneet sivumme. Käy kurkkaamassa millaisen aihion olemme rakentaneet. Myös viestejä voit laittaa, jos huomaat että sieltä puuttuu jotain mitä itse toivoisit valikoimaamme. Uusille Pamplemousse.fi nettisivuille pääset tästä. Sivujen kautta voit myös nyt tilata uutiskirjeemme (noin 4/vuosi) suoraan sähköpostiisi. Muista myös seurata meidän FB:tä ja instaa (#pamplemoussematkat).

No mitä me olemme tehneet viime aikoina? Olemme rakentaneet matkoja. Osa matkoista on aiemmista varauksista siirrettyjä, joihin asiakas on voinut käyttää pandemian alun voucherinsa, osa on ollut ihan puhtaasti uusia lähtijöitä. Matkustajia siis on, matkustaminen ei tällä hetkellä ole kiellettyä. Kaikissa matkoissa lähdetään pyrkimyksestä matkustamiseen, jossa liian ruuhkaisia tilanteita ei syntyisi. Olemme myös huomanneet, että nyt moni on mielissään kun ehdotamme, että alkuperäiseen matkasuunnitelmaan päivitettäisiin askelta ylellisempi huone. Käytännössä kaikki ovat tehneet näin. Liikkumisen kannalta suosimme yksityiskuljetuksia, myös Pariisissa.

Teemat matkoilla ovat hyvinkin samoja kuin aiemmin. Mukavasti rakennettuja yksilöllisiä pakettiratkaisuja Ranskaan ja Italiaan. Suosittua on matkailu pienillä paikkakunnilla maaseutupainotteisesti rauhallisissa pienhotelleissa tai yksityismajoituksissa. Kaikki ulkona tapahtuvat matkateemat ovat loistavia, näistä esimerkkeinä pyöräily ja golf.

Kohta kaksi vuotta on kulunut myös virtuaalimatkojen parissa. Virtuaalisilla matkoilla pääsee tutustumaan matkakohteeseen näppärästi ja viihdyttävästi. Niissä myös pääsee keskittymään hyvinkin tarkkoihin erikoisteemoihin. Avoimien ryhmien lisäksi olemme räätälöineet runsaasti yksityisryhmiä myös virtuaalisilla puolella. Tästä näet Pamplemoussen Virtuaaliset matkat .

Nyt saa matkustaa. Tämä tietenkin edellyttää että matkustajalla on kaikki paperit (erityisesti rokotukset) passin lisäksi ajan tasalla maan vaatimuksiin. Jokainen maa vaihtelee vaatimuksiaan säännöllisen epäsäännöllisesti, joten asian kohdalla kannattaa olla valppaana. Halutessasi voit käyttää ranskalaisten luomaa Tous Anti Covid applikaatiota puhelimessasi koronapassisi (pass sanitaire) tallentamiseen. Katso myös Ranskan lähetystön infosivut sekä Italian valtion sivut.

Ajan myötä olemme oppineet, että ihan samaan vanhaan arkeen ei ole paluuta. Siksi meidän kaikkien on muotoiltava asioita uudestaan, uudenlaiseen aikaan sopiviksi. Lähteä vaikka iloiselle rättisitikka-ajelulle pitkin maaseutua! Bonne Année 2022 kaikille.

Arkistot

cross