09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Team Pamplemousse pyörähti Ranskan suurlähetystössä

Haimme työporukalla Pamplemoussessa mukaan uuden Citroën C4 Cactuksen tempaukseen. Nyt on takana ensimmäinen viikko 10 viikon jaksosta, jossa saamme ajella vähän kuin testikuljettajina upouutta ja vähän erilaista Cactusta.

IMG_2831

Tiimiksi haettiin, koska aina kun Ranskan ympärillä tehdään jotain positiivista ja aurinkoista, niin se on mukanaolemisen arvoista. Ranska mielletään niin helposti vanhoilliseksi (no joskus), aristokraattiseksi (ei ollenkaan aina) ja ilottomaksi maaksi (ei tosiaan ole). Näitä myyttejä kannattaa murtaa.

C4 Cactus on autopirteys joka saa kaikkien suupielet ylöspäin. Meitä Cactus Crew -testikuljettajia on 30 ihmistä tai porukkaa. Mainiota on vertailla sitten omia mietteitä muiden ajajien tunnelmiin kevään aikana.

Ensimmäisen viikon aikana on huomattu että
1)  Cactus moikkaa aina toista Cactusta
2) Auto on hyväntuulinen ja missään se ei jää huomaamatta
3) Nojatuolissa ajaminen on melko leppoisaa.

KATSO VIDEO RANSKAN SUURLÄHETYSTÖSTÄ

Kävimme toivottamassa hyvää pääsiäistä omalla autollamme Ranskan suurlähetystössä. Mutta siinähän kävi niin, että suklaaterveiset meinasivat unohtua takapenkille. Suurlähettiläs Serge Mostura innostui Cactuksesta niin, että hyppäsi puikkoihin ja lähti ajelemaan pitkin Eiran rantaa. Voisi sanoa, että kokeilemisen kynnys tällä autolla ei ole kovin korkea. Pirteätä pääsiäistä kaikille.

IMG_0835

 

Arkistot

cross