09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Ranskan ja Italian ruoka- ja viinimatkaosaajat yhdistävät voimansa

Ranskan matkojen erikoistoimisto Pamplemousse Oy ja Italiaan matkoja järjestävä Vino Tours ovat aloittaneet yhteistyön. Intohimona yrityksillä on vuosien kokemuksen tuomana matkailu, Ranska ja Italia sekä ruoka ja viini, ja näihin liittyvistä elämyksistä halutaan asiakkaiden pääsevän osalliseksi.

Kaksi kulttuuria, kaksi maata, unohtumattomia matkoja

Pamplemousse ja Vino Tours ovat kuin kaksi marjaa, erilaisia, mutta kuitenkin samanlaisia. Ranskan matkailun osaajana Pamplemousse tuo aluksi ryhmämatkoja koskevaan yhteistyöhön Ranskan erikoistietämystään ja Vino Tours puolestaan laajaa osaamistaan Italiasta. Kaikki ryhmämatkat suunnitellaan ja toteutetaan yksilöidysti asiakkaan toiveiden mukaan. Vastuullisena matkanjärjestäjänä matkoissa toimii Pamplemousse Oy (Rekisteröintitunnus kilpailu- ja kuluttajavirastossa 4796/04/Mj).

”Haluamme tuoda niin vapaa-ajan ryhmille kuin yritysasiakkaillemmekin helposti saataville Ranskan ja Italian parhaat puolet”, sanovat Pamplemoussen toimitusjohtaja Heidi Kilpiä ja Vino Toursin omistaja Maddalena Benedetti. ”Asiakaskuntamme on hyvin samanhenkistä ja uskomme voivamme tuoda asiakkaillemme lisäarvoa yhteisillä markkinointiponnistuksilla, matkailun ja kulttuurin osaamisellamme ja hallinnollisillakin toimilla.” Yhteisenä tavoitteena on tarjota asiakkaille aitoja elämyksiä, makuja ja kohtaamisia Ranskassa ja Italiassa.

Yrityksistä

Vino Toursin Maddalena

Pamplemousse järjestää yksilöityjä matkoja Ranskaan niin yksittäisille lomailijoille kuin yhdistyksille ja yrityksillekin 20 vuoden kokemuksella. Kiertomatkat, kielikurssit, ruoka- ja viinimatkat, talovuokrat ja pyöräreissut ovat kysyttyjä tuotteita. Yrityksen on perustanut Helena Lieto-Pihlajaoja vuonna 2004, ja nykyinen omistaja ja toimitusjohtaja on Heidi Kilpiä.

Vino Tours on suomalais-italialaisen Maddalena Benedettin vuonna 2016 perustama Italian viinimatkailuun ja kulinarismiin erikoistunut matkailupalvelu. Viinimestari Maddalenan Benedettin Vino Tours tarjoaa myös Helsingissä erilaisia opastettuja elämyksiä kuten kaupunkikierroksia sekä ruoka- ja viinimaisteluja. Maddalena toimii matkoillaan myös matkanjohtajana.

Lisätietoja:

Pamplemousse Oy, https://pamplemousse.fi/

Heidi Kilpiä, toimitusjohtaja, heidi.kilpia@pamplemousse.fi, 040-8211950

Vino Tours, https://vinotours.fi/

Maddalena Benedetti, yrittäjä, maddalena@vinotours.fi, 040-7052203

Arkistot

cross