09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Pamplemoussen Heidi ja Henni paikanvaihdossa.

Suomen ainoan Ranskaan erikoistuneen matkanjärjestäjän Pamplemousse oy:n omistussuhde muuttui kesäkuussa 2021. Aiemmin osakkaana ollut Heidi Kilpiä on lunastanut yrityksen osakkeet 100% ja hän on myös siirtynyt yrityksen toimitusjohtajaksi.

Pamplemousse on Henni Lieto-Pihlajaojan 2004 perustama yritys, jonka päätoimiala on matkanjärjestäminen. Yritys on 17 vuoden aikana saanut johtavan asiantuntijuusroolin Suomessa. Myös Ranskassa Pamplemousse on erittäin arvostettu toimija alalla.

Yrityksen saavutuksista on Henni Lieto-Pihlajaojalle Ranskan valtio antanut ritarin arvonimen, Chevalier de l'ordre du mérite.

Henni ja Heidi ovat tehneet yhdessä töitä toistakymmentä vuotta ja Henni Lieto-Pihlajaoja jää myös yritykseen edelleen töihin.

”Jokainen yrittäjä saa olla onnellinen, kun omalle rakkaalle lapselle on jatkaja. Ajatus siitä, että Heidi ottaa vetovastuun tulevaisuudessa tehtiin jo vuosia sitten. Yllättäen saimmekin lisäksi vielä koronan kylään matkailuasioita häiritsemään, mutta olemme selviytyneet vuodesta. Voimme hyvillä mielin tehdä tämän muutoksen nyt”, kertoo Henni Lieto-Pihlajaoja.

Pamplemousseen on vuosien myötä kerääntynyt laaja yhteistyöverkosto Suomessa sekä Ranskassa niin matkailusta kuin monista erikoisaloista. Yrityksessä oleva kulttuurituntemus, kielitaito, innostuneisuus, taustoittamisen halu sekä hiljainen tieto on niin vahvaa, että tämä kiinnittää huomiota Ranskassa saakka.

Kuten alkuideaan on jo kuulunut, jokainen matka Pamplemoussella on yksilöllinen kokonaisuus ja samanlaisella yksilöllisellä tavalla on tarkoitus myös jatkaa eteenpäin.

”Matkailu kaiken kaikkiaan muuttaa varmasti rakenteitaan koronan jälkeisessä ajassa. Olemme alusta saakka vieneet ihmisiä pienille paikkakunnille turistiruuhkista sivuun ja tämän voi taata jatkuvan tämän hetkisessä Euroopassa. Koska olemme pieni organisaatio, olemme ketteriä myös uudistuksille ja pystymme muokkaantumaan”, kuvailee Heidi Kilpiä.

"Voimme kummatkin olla tyytyväisiä että elämä jatkuu, matkailu elpyy ja myös uusia tuulia kehitellään varmasti. Tänä talvena kehitimme virtuaalista matkailua, emme tule myöskään unohtamaan sitä", toteavat Henni ja Heidi yhdessä.

Heidi Kilpiä on Haaga-Helian restonomi YAMK, erityisosaamisalana palveluliiketoiminta. Lisäksi Heidi Kilpiä on romaanisen filologian maisteri Helsingin yliopistosta. Pamplemoussessa hän on työskennellyt Haaga-Helian opiskeluvuosista lähtien.

Heidin linkedin https://www.linkedin.com/in/heidikilpia/

Hennin linkedin : https://www.linkedin.com/in/henni-lieto-pihlajaoja-ranskanmatkojen-asiantuntija/

julkaistu 4.7.21

Arkistot

cross