09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Viinien reitillä Atlantin ranta ja viinitilat

Sauvignon Blanc ja ostereita Arcachonissa

Yhdistä viinitilalla asuminen, viinitilavierailu ja upea Atlantin ranta.  Vaikka olet viinimatkalla, voit nauttia myös rantatunnelmasta. Arcachonissa olet yhdessä Ranskan upeimmista rantakohteista, vieressäsi on myös kuuluisa Dune du Pilat.  Arcachon on Ranskan suurin osterilahti. Täällä voit siis vaikka veneillä ja nauttia ostereita samalla. Tämä matka seuraa muutamia Suomessa erikoisvalikoimassa olevia viinejä.

Saapuminen Bordeaux’hon ja lähtö autolla kohti Arcachonia (2 yötä), herkkusuiden rantakaupunkia. Nauti valosta ja yhdestä Ranskan upeimmista kaupungeista. Vieraile Château Pape Clèmentin tilalla Pessacissa ja tutustu paikkaan ajan kanssa. Tutustuminen tilaan ja viinitasting.

Toisen osan lomasta vietät Saint Emilionissa, jossa sinulle on varattu 2 yöksi majoittuminen viinilinna Château Fombraugen romanttisessa ja upeassa huoneessa. Olet vähän kuin viinitilallinen itsekin!

Ehdit hyvin nähdä tilan elämää ja vierailla UNESCOn perintökohdekaupungissa Saint Emilionissa. Lisäksi voimme järjestää sinulle käynnit esimerkiksi Château la Tourissa (Médoc) tai Château Perennessä (Blay).

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

– Kaksi yötä hotellissa 3*** Arcachonissa
– Kaksi yötä viinitilalla Saint Emilion -alueella Château Fombraugessa
– Aamiaiset
– Vuokra-auton Bordeaux’sta matkan ajaksi, autosi on VW Polo tai vastaava (sis. vakuutukset ja rajoittamattomat kilometrit)
– Vierailu paikallisella viinitilalla ennakkoon tilattuna

Hinta alkaen

640

Majoittuminen 2 hengen huoneessa. Matkat eivät sisällä lentoja. Lähtöpäivä valittavissa ympäri vuoden saatavuuden mukaan. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään hintaan.

Matkaan on mahdollista ottaa lisää vierailuja tai muuttaa yöpymisten ja vierailujen määrää.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross