09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Pikavisiitti Champagneen

Samppanjaan ilman autoa

Lyhyt kokonaisuus – 2 yötä –  samppanjaan tutustumista ilman, että sinun täytyy itse ajaa. Saapuessasi Pariisin on sinulla valmiiksi hankitut junaliput Reimsiin. Tilavierailuille puolestaan lähdet minivanilla kuljettajan kyydissä.

Ensimmäisenä päivänä menet junalla Pariisista Reimsiin, paikkaliput valmiiksi tilattu. Matka-aika on reilu tunti. Majoittuminen Reimsin kaupungin keskustaan 4*. Halutessasi varaamme valmiiksi ravintolapaikan Reimsin iltaan.

Toisena päivänä on koko päivän tutustumisretki Champagnen maakuntaan, sisältäen käynnin myös Epernayssä sekä samppanjalounaan. Retki on englanninkielinen ja opastettu. Kulkeminen minivanilla.

Päivän aikana näet Champagnen kaupunkeja ja maaseutua, tutustut tuotantoon ja valmistustapaan, ja pääset maistamaan eri lajikkeita. Aamusta tutustuminen Reimsin katedraaliin, vierailu ja shamppajatasting samppanjatalossa Veuve Clicquot. Lounas juomineen sisältyy päivään, yleensä se nautitaan Champagnen alueen pientilalla tai viinikellarissa. Iltapäivällä vielä vierailu ja maistelu pienellä perhetilalla. Opastettu päivä päättyy noin kello 17h00 Reimsiin.

Kolmantena päivänä palaat Pariisin junalla, liput jälleen valmiiksi varattuina.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


SOVITETTAVISSA MYÖS 
ISOMMALLE PORUKALLE

Matkan kesto

3

päivää

Matka sisältää

- Junaliput Pariisi CDG lentokenttä - Reims - Pariisi CDG lentokenttä
- Majoituksen Reimsissä 2 yötä
- Buffet-aamiaiset
- Koko päivän samppanjaretken (engl)
- Retkipäivän lounaan
- Veuve Clicquot -vierailun
- Pienen samppatuottajan vierailun
- Reimsin katedraalin vierailun
- Ravintolavarauksia ennakkoon

Hinta alkaen

560

Lennot eivät sisälly hintaan. Matkaa voidaan muotoilla omiin toiveisiisi, esimerksi pidentää ja lisätä vierailujen ja retkien määrää.

Halutessasi voimme myös tilata yksityiskuljetuksen lentokentältä Champagneen junamatkan sijaan. Varaustilanteen mukaan Veuve Clicquot korvataan toisella visiitillä.

Matkan hinta on 2 hengelle samassa huoneessa. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan.  Matka on yhdistettävissä muihin Pamplemoussen tuotteisiin, voit jatkaa matkaasi vaikka Pariisissa tai Loiressa.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross