09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Tutustu Samppanjaan, asu viinitilalla

Asut maaseudulla keskellä viinipeltoja ja samppanjan tuotantoa. Matkassa on valmiiksi ohjelmaa kansainvälisessä pienryhmässä.

Ensimmäisenä päivänä saapuminen Pariisin lentokentälle, josta saat vuokra-auton. Champagneen on mukavan lyhyt ajomatka Pariisin Charles de Gaullen kentältä. Majoittuminen viinitilalle Reimsin kaupungin ulkopuolelle. Majoitus on aivan viiniviljelmillä ja näin shamppanjantuotannon arkipäivää pääsee täällä näkemään. Tutustuminen tilaan ja pientuottajan 3 champagnen maistiaiset. Tilalta on lyhyt matka maalaisravintoloihin, tai Reimsiinkin lyhyt ajo-/taksimatka.

Toisena päivänä on koko päivän tutustumisretki Champagneen. Retki on englanninkielinen ja opastettu. Sinulle on tähän retkeen tilattu nouto majoituksesta valmiiksi.

Retkipäivän aikana näet Champagnen kaupunkeja ja maaseutua, tutustut tuotantoon ja valmistustapaan ja pääset maistamaan eri lajikkeita. Retki alkaa Reimsistä, missä tutustuminen Reimsin historialliseen katedraaliin ja sen hymyilevään enkeliin, ja opastettu kierto Reimsin keskustan samppanjakorttelissa, jossa esim. Veuve Cliquot, Taittinger ja Pommery. Vierailu ja tasting Pommery tai jokin muu talo päivästä riippuen. Retki jatkuu Marne la Valleen viljelyalueen läpi kohti Hautvillers'n kylää, joka on Dom Pérignonin kotikylä ja hautapaikkakin on kylän kirkossa. Omatoimista aikaa Epernayssa kulkea Avenue de Champagnella ja lounastaa. Vielä vierailu ja shamppajatasting Moët & Chandonilla. Opastus, minivan-kuljetus (max 8 ihmistä autossa). Sisäänpääsyt ja maistiaiset kuuluvat hintaan. Lounas omakustanteinen.

Kolmantena päivänä sinulla vapaata aikaa omatoimisesti tutustua Champagneen. Annamme ennakkoon sinulle Champagnen reittikartan, johon merkitty kauneimmat samppanjatiet. Majoituksesta on helppo lähteä liikkeelle. Vaihtoehtoisesti voit vain nauttia pienkylän tunnelmasta ja kulkea omaan tahtiin viinipelloilla.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

– Majoittumisen 2 hengen huoneissa Reimsin ulkopuolella samppanjatilalla pienkylässä 3 yötä
– Aamiaiset
– Pienvalmistajaan tutustuminen ja tasting 1,5 t (engl/ranska)
– Koko päivän opastetun retken Champagnen alueella pienryhmässä sisältäen vierailut  (engl)
– Vuokra-auton kokoa Renault Clio, auton vakuutusmaksut ja rajoittamattomat kilometrit (nouto lentokentältä Pariisi).

Hinta alkaen

960

Pituus 3 yötä, pituutta ja ohjelmaa voidaan myös muuttaa toiveittesi tai lähtijämäärän mukaan. Ohjelmamuutokset mahdollisia vierailuissa.

Lennot eivät sisälly hintaan. Matkan hinta on arvioitu 2 hengelle, jotka matkustavat yhdessä ja jakavat auton. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan.  Paikalle voit matkustaa helpoiten Pariisin kautta. Halutessasi voimme myös tilata kuljettajan lentokentältä Champagneen tai voit kulkea junalla ja paikallistakseilla.

Matka on yhdistettävissä muihin Pamplemoussen tuotteisiin. Jos mielummin yövyt Reimsissä tai Epernayssa on tämä myös mahdollista.

Halutessasi matkaan voidaan lisätä esimerkiksi seuraavaa:

– Samppanjalounas retkipäivänäsi opastetun päivän yhteyteen
– Ravintolavaraukset valmiiksi, tilavierailut valmiiksi
– Käynti samppanjatalon kellarissa valinnaisesti Reimsissä tai Epernayssä
– Champagnen valmistukseen tutustuminen perhetilalla
– Lounas pientuottajan luona
– Syksyinen poimintapäivä sisältäen lounaan ja tastingin (koko päivä)

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross