09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Tutustu Provencen viineihin

Helppo tapa tutustua viinitilaan

Helppo tapa tutustua Provenceen ja käydä viinitilalla. Sinun ei tarvitse autoilla, parkkeerata tai muuten olla huolissasi; liikut junalla ja minivanilla.

Ensimmäisenä päivänä saapuminen Pariisin lentokentälle. Siirtyminen Pariisin keskustaan,  josta juna Aix en Provenceen.  Majoittuminen Aixissä  keskusta-alueelle 3*tai  4* hotelliin tai asuntoon.

Toisena päivänä on koko päivän tutustumisretki Provenceen. Päivän aikana pääset käymään okranpunaisessa Roussillonissa ja kauniissa Gordesin kylässä. Päivä sisältää tutustumista viinintuotantoon ja maistelun pientilalla sekä lounaan viinialueella. Päivän aikana näet myös miten tehdään Aixin kuuluisimmat pikkuleivät, calissonit. Opastus, minivan-kuljetus (max 8 ihmistä autossa), sisäänpääsyt, lounas juomineen ja maistiaiset kuuluvat hintaan. Opastetun päivän kesto on 9.30 – 18.00.

Kolmantena päivänä sinulla vapaata aikaa Aixissä ja voit omatoimisesti tutustua gallerioista kuuluisaan kaupunkiin.  Annamme ennakkoon sinulle vinkkejä vierailupaikoista. Vaihtoehtoisesti voit vain nauttia tunnelmasta ja kulkea omaan tahtiin. Käy vaikka Cezannen kotitalossa ja ateljeessa.

Lähtöpäivänä palaat junalla Pariisiin ja lentokentälle.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


SOVITETTAVISSA MYÖS 
ISOMMALLE PORUKALLE

Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

– Majoittumisen 2 hengen huoneissa Aixin  keskustassa (voit valita hotellin tai asunnon)
– Aamiaiset
– Koko päivän opastetun retken lähtöpaikka Aix en Provence pienryhmässä sisältäen vierailut  (engl)
– Retkipäivän lounaan viineineen
– Valmiiksi hankitut junaliput Pariisi – Aix – Pariisi.

Hinta alkaen

540

Matkan hinta on arvioitu 2 hengelle jotka matkustavat yhdessä. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan. Retkien sisältö voi vaihdella päivän mukaan.

Lennot eivät sisälly hintaan. Pariisin sijasta voit myös lentää Marseilleen.

Halutessasi matkaa voi pidentää kohteessa tai voit liittää siihen yöpymisiä esimerkiksi Pariisissa. Matka on yhdistettävissä muihin Pamplemoussen tuotteisiin. Matka toteutettavissa huhti – marraskuussa.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross