09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Tutustu Provencen viineihin

Helppo tapa tutustua viinitiloihin

Helppo tapa tutustua Provenceen ja käydä viinitilalla. Sinun ei tarvitse autoilla, parkkeerata tai muuten olla huolissasi; liikut junalla ja minivanilla.

Ensimmäisenä päivänä saapuminen Pariisin lentokentälle, mistä juna Aix en Provenceen. Majoittuminen Aixissä lähelle juna-asemaa keskustaan 4* hotelliin.

Toisena päivänä on puolen päivän tutustumisretki Provenceen ja alueen viineihin. Voit valita aamupäivän klo 9.30 - 13.00 tai iltaåäivän klo 14.00 - 17.30. Päivän aikana vieraillaan kahdella paikallisella viinitilalla maisteluineen. Kuulet asiaa alueen viinintuotannosta ja maistelet valkoista, punaista ja kuuluisaa Provencen roséeta. Upeat maisemat siivittävät matkantekoa. Opastus, minivan-kuljetus (max 8 ihmistä autossa), vierailut ja maistiaiset kuuluvat hintaan.

Kolmantena päivänä sinulla vapaata aikaa Aixissä ja voit omatoimisesti tutustua gallerioista kuuluisaan kaupunkiin.  Annamme ennakkoon sinulle vinkkejä vierailupaikoista. Vaihtoehtoisesti voit vain nauttia tunnelmasta ja kulkea omaan tahtiin. Käy vaikka Cezannen kotitalossa ja ateljeessa.

Lähtöpäivänä palaat junalla Pariisiin ja lentokentälle.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


SOVITETTAVISSA MYÖS 
ISOMMALLE PORUKALLE

Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

– Valmiiksi hankitut junaliput Pariisi – Aix – Pariisi.

– Majoittumisen kahden hengen huoneessa Aixin  keskustassa hotellissa 4* aamiaisilla

– Puolen päivän opastetun retken pienryhmässä sisältäen vierailut ja maistelut viinitiloilla (engl)

Hinta alkaen

990

Matkan hinta on arvioitu 2 hengelle, jotka matkustavat yhdessä. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan. Retkien sisältö voi vaihdella päivän mukaan.

Lennot eivät sisälly hintaan. Pariisin sijasta voit myös lentää Marseilleen.

Halutessasi matkaa voi pidentää kohteessa tai voit liittää siihen yöpymisiä esimerkiksi Pariisissa. Matka on yhdistettävissä muihin Pamplemoussen tuotteisiin. Matka toteutettavissa huhti – lokakuussa.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross