09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Toulouse ja Midi-Pyrénées

Muistatko Concorden?

Tutustu valloittavaan Toulousen kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Matka on valmiiksi ajateltu paketti kaupunkia, maaseutua, luontoa, historiaa, tekniikkaa ja kulttuuria.

Toulouse on Ranskan neljänneksi suurin kaupunki ja se sijaitsee Garonne-joen varrella. Kaupungin lempinimi on Ville rose, vaaleanpunainen kaupunki, sen kaupunkikuvaa hallitsevan tiiliarkkitehtuurin takia. Toulousen matkakokonaisuus on valmiiksi rakennettu niin, että sinun ei tarvitse alueen nähtävyyksien etsimiseen nähdä vaivaa.

Saapuessasi sinua ollaan kyydin kanssa vastassa lentokentällä ja hotellin asettautumisen jälkeen on yhteinen kaupunkierros historiallisessa keskustassa kävellen. Rento illallinen paikallisessa bistrossa todistaa heti kuinka mukavaan ja rentoon kaupunkiin olet tullut.

Seuraavana päivänä tutustut Toulousen nähtävyyksiin ja historiaan. Toulouse oli keskiajalla tärkeä sivistyskaupunki, mutta nykyisin sen painopiste on huipputekniikassa, kaupunki on ilmailu- ja avaruusteollisuuden keskus Ranskassa. Päiväsi sisältää käynnin Airbusin museossa (Concorde!) ja tutustumista lentokoneteollisuuteen. Päivän aikana voidaan myös tai vaihtoehtoisesti käydä rugby-stadionilla, luonnontieteellisessä museossa tai Toulousen nykytaiteen museossa. Liikumme jalan ja julkisilla liikennevälineillä. Lounastamme yhdessä ja aikaa jää myös omatoimiseen Toulousen vierailuun, esim. upeassa kaupungin kauppahallissa.

Seuraavien päivien aikana tutustumme Gaillacin viineihin paikan päällä viinitilalla. Lisäksi vierailemme upeassa Cordes sur Cielin ja Albin kaupungeissa ja sen Toulouse-Lautrec -museossa. Unescon maailmanperintölistaan kuuluva Carcassonne on ohjelmassa viimeisenä vierailupäivänä.

Lähtöpäivänä kyydit lentokentälle.

Sinulle jää matkalla myös aikaa tutustua omatoimisesti kaupunkiin. Pikkuaukiot kahviloineen sekä ravintoloineen kutsuvat nauttimaan lounaisranskalaisesta elämänmenosta rennosti paikalliseen tyyliin.

Tiesitkö että Suomen ensimmäinen kansainvälisen sopimuksen (1952) tehnyt jalkapalloilija oli Aulis Rytkönen, joka siirtyi pelaamaan Kuopiosta Toulouseen!  Tulevaisuudessa Suomi pysyy hyvin näkyvillä, sillä Toulousen l’Orhcestre national du Capitole –klassisen musiikin orkesterin taiteelliseksi johtajaksi on valittu suomalainen 22- vuotias kapellimestari/pianisti Tarmo Peltokoski.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


SOVITETTAVISSA MYÖS 
ISOMMALLE PORUKALLE

Matkan kesto

5

päivää

Matka sisältää

Suomenkielisen oppaan palvelut paikan päällä.

Majoittuminen Toulousen modernissa 4**** keskustahotellissa Novotel Centre Place Wilson

Ohjelmassa olevien museoiden sisäänpääsymaksut, viiniretki ja  tastingit, Cordes sur Ciel ja Albi-päivä sekä Carcassonen retkipäivä

Yksityiset lentokenttä- ja Toulousen ulkopuolisten retkien kuljetukset

Tulopäivän bistro-illallinen ja ohjelmapäivien lounaat sekä hotellin aamiaiset.

Hinta alkaen

1495

Mukana matkassa suomenkielinen opas.

Lounaiden viinit maksetaan paikan päällä.

Halutessasi varaamme myös illalliset tai illallispaikat valmiiksi.

Matka laskettu minimissään 4 matkustajalle yhdessä ja majoituksella 2 hengen huoneissa. Lisämaksusta 1 hengen huone saatavilla.

Lennot eivät sisälly hintaan.

Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan.

Matka on yhdistettävissä muihin Pamplemoussen tuotteisiin. Matkaa voidaan muokata toiveiden mukaisesti.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross