09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Taidekurssi Provencessa

Oman elämänsä Picassoille

Värikylläinen Provence antaa upeat puitteet maalauksesta kiinnostuneille. Viikon kurssilla maalaat ystävällisessä ja avoimessa ilmapiirissä viiniköynnösten, sypressien ja laventelipeltojen maisemissa. Majoitus provencelaistyylisessä maalaistalossa lähellä Roussillonin kylää, käytössäsi mm. uima-allas. Maalaustekniikoita kurssilla vesivärimaalaus, öljyvärit, akryylit ja pastellit. Viikkoon kuuluu myös vierailu paikalliseen värimuseoon.

Kursseille voi osallistua kuka vain. Voit olla aivan aloittelija tai jo pidempään maalausta harrastanut. Kurssin vetäjä on paikallinen taiteilija ja taideopettaja, kurssilla opetuskielet englanti ja ranska.

Provencessa, Luberonin kukkuloiden ja kauniin Vauclusen vuoristoalueen välissä, sijaitsee Roussillonin kylä, säkenöiden kaikissa okran väreissä syvän sinisen taivaan alla. Roussillon on myös luokiteltu yhdeksi “Ranskan kauneimmista kylistä” ja on todella ainutkertainen.

Majoitus:

Majoitus aidossa eteläisessä maalaistalossa, joka on rakennettu luonnonmateriaaleista. Maassa on taiteellinen perinne, joten voit odottaa hyvää vieraanvaraisuutta ja mielenkiintoisia maalauksia seinillä. Kun astut ulos puutarhasta, pääset laventelipelloille, viiniköynnösten, kirsikkatarhojen ja kauas avautuvien näkymien keskelle. Majoitus on vain noin kilometrin kävelymatkan päässä Roussillonin kylästä, jossa on baareja ja taidegallerioita.

Kurssi:

Kurssi kestää 8 päivää (7 yötä). Kurssi alkaa aloituspäivänä klo 16.00 ja päättyy viimeisenä päivänä klo 10.00. Kurssille otetaan maksimissaan 12 osallistujaa. Kurssilla maalaat omaan tahtiisi. Aikaa on myös inspiroitumiselle, unelmoinnille, levolle…

8.00 – 9.00 Aamiainen
9.00 – 13.00 Ohjattua työskentelyä, sis. kahvitauko.
13.00 Lounas
14.30 – 18.30 Ohjattua työskentelyä, sis. kahvitauko.
19.00 -> Aperitiivi ja illallinen.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Lataa esite / hinnasto

Matkan kesto

8

päivää

Matka sisältää

Majoitus mukavissa huoneissa, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa kylpyhuone/WC, TV, ja turvasäilö. Osassa huoneissa terassi tai parveke. Piha-alueella käytössäsi uima-allas ja aurinkotuolit.

Viikon mittainen taideopetus (engl/ranska).

Aamiainen, buffet-tyyppinen lounas ja 3 ruokalajin + juustojen illallinen. Aterioihin kuuluvat paikalliset viinit, vesi, mehu.

Hinta alkaen

1650

Tuote sisältää itse kurssin opetuksineen ja ruokineen. Ruokailut maksetaan paikan päällä. Matkat paikan päälle sovitaan erikseen. Ikärajoitusta ei ole. Ei sovi liikuntaesteisille.

Tarvitset mukaasi innostusta, avoimen mielen ja omat taidetarvikkeet (omat pensselit ja kanvaasikankaat/-paperit).

Kurssiajat 2024:

20.-27.4.2024 ja 21.-28.9.2024

1650 € / hlö / majoituksella 2hh (600 € maksetaan paikan päällä)
1900 € / hlö / majoituksella 1hh (600 € maksetaan paikan päällä)
1065 € / hlö / ei-maalaava seuralainen kahden hengen huoneessa (600 € maksetaan paikan päällä) Hintaan lisätään palvelumaksumme 120 € / hlö. Yksin kurssille lähtevän on majoituttava 1hh.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross