09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Taidekurssi Lounais-Ranskassa

Oman elämänsä Picassoille

Lounais-Ranska antaa upeat puitteet maalauksesta kiinnostuneille. Viikon kurssilla maalaat ystävällisessä ja avoimessa ilmapiirissä upeissa puitteissa ranskalaisen linnan maisemissa. Majoitus linnan piha-alueella, käytössäsi mm. uima-allas. Maalaustekniikoita kurssilla vesivärimaalaus, öljyvärit, akryylit ja pastellit. Viikkoon kuuluu myös vierailu esihistoriallisissa luolissa, missä yli 30 000 vanhoja luolamaalauksia. Kurssin vetäjä on paikallinen taiteilija ja taideopettaja.

Kursseille voi osallistua kuka vain. Voit olla aivan aloittelija tai jo pidempään maalausta harrastanut.

Majoitus:
Kaunis ja inspiroiva linna on maalausmatkasi tukipiste Lounais-Ranskassa. Kurssilla maalataan linnan ympäristössä. Linna on täysin kunnostettu korkeatasoiseksi kolmen tähden hotelliksi. Linnan piha-alue, terassit ja puutarha ovat kurssilaisten käytössä. Sitrushedelmäpuut, ruusutarhat ja pihalta avautuvat panoraamanomaiset laaksomaisemat luovat inspiraatioita sekä haastetta niin aloitteleville kuin jo maalausta pitkäänkin harrastaneille taiteilijoille. Dordogne-joen maisemissa maalaaminen kuuluu myös ohjelmaan.

Alue ja maisemat:
Kurssipaikka Dordogne on Ranskan sisämaan maakunnista suosituin lomakohde. Se levittäytyy kumminkin puolen romanttisen kaunista Dordogne-jokea, Atlantin rannikon viinitarhojen ja Keskusmassiivin tuliperäisen vuorijonon välissä. Maakunnan atlanttinen ilmasto on lempeä ja luonto vehmas. Maisema on moni-ilmeinen, jokilaakson viljavia tasankoja ympäröivät viinitarhojen rinteet, metsäisillä kukkuloilla kököttää vuosisataisia uinuvia kyliä.  Maatalous, pääelinkeino antaa oman värinsä – luumutarhoja, auringonkukkaa, mansikkaviljelmiä, kaakattavia hanhia ja ankkoja.

Kurssi:
Kurssi kestää 8 päivää (7 yötä). Kurssi alkaa aloituspäivänä klo 15.00 ja päättyy viimeisenä päivänä klo 10.00. Kurssille otetaan maksimissaan 12 osallistujaa.  Kurssilla maalaat omaan tahtiisi. Aikaa on myös inspiroitumiselle, unelmoinnille, levolle…

8.00 – 9.00 Aamiainen
9.00 – 13.00 Ohjattua työskentelyä, sis. kahvitauko.
13.00 Lounas
14.30 – 18.30 Ohjattua työskentelyä, sis. kahvitauko.
19.00 -> Aperitiivi ja illallinen.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Lataa esite / hinnasto

Matkan kesto

8

päivää

Matka sisältää

Majoitus mukavissa huoneissa, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa kylpyhuone/WC, TV, ja turvasäilö. Osassa huoneissa terassi tai parveke. Piha-alueella käytössäsi uima-allas ja aurinkotuolit.

Viikon mittainen taideopetus (engl/ranska).

Aamiainen, buffet-tyyppinen lounas ja 3 ruokalajin + juustojen illallinen. Aterioihin kuuluvat paikalliset viinit, vesi, mehu.

Hinta alkaen

1555

Tuote sisältää itse kurssin opetuksineen ja ruokineen. Matkat paikan päälle sovitaan erikseen. Ikärajoitusta ei ole. Ei sovi liikuntaesteisille.

Tarvitset mukaasi innostusta, avoimen mielen ja omat taidetarvikkeet (omat pensselit ja kanvaasikankaat/-paperit).

Kurssiaika 5.-12.10.2023.

1555 € / hlö / majoituksella 2hh
1675 € / hlö / majoituksella 1hh
980 € / hlö / ei-maalaava seuralainen kahden hengen huoneessa

Hintaan lisätään palvelumaksumme 120 € / hlö. Yksin kurssille lähtevän on majoituttava 1hh.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross