09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Taidekurssi Bordeaux'n seudulla

Viinikylistä ja jokilaaksoista inspiroituville

Bordeaux'n alue ja Lounais-Ranska antavat upeat puitteet maalauksesta kiinnostuneille. Viikon kurssilla maalaat ystävällisessä ja avoimessa ilmapiirissä upeissa puitteissa ranskalaisen linnan maisemissa. Majoitus linnan piha-alueella, käytössäsi mm. uima-allas. Maalaustekniikoita kurssilla vesivärimaalaus, öljyvärit, akryylit ja pastellit. Viikkoon kuuluu myös vierailu esihistoriallisissa luolissa, missä yli 30 000 vanhoja luolamaalauksia.

Kursseille voi osallistua kuka vain. Voit olla aivan aloittelija tai jo pidempään maalausta harrastanut. Kurssin vetäjä on paikallinen taiteilija ja taideopettaja, kielet englanti ja ranska.

Majoitus:
Kaunis ja inspiroiva linna on maalausmatkasi tukipiste. Kurssilla maalataan linnan ympäristössä. Linna on täysin kunnostettu korkeatasoiseksi kolmen tähden hotelliksi. Linnan piha-alue, terassit ja puutarha ovat kurssilaisten käytössä. Sitrushedelmäpuut, ruusutarhat ja pihalta avautuvat panoraamanomaiset laaksomaisemat luovat inspiraatioita sekä haastetta niin aloitteleville kuin jo maalausta pitkäänkin harrastaneille taiteilijoille. Dordogne-joen maisemissa maalaaminen kuuluu myös ohjelmaan.

Alue ja maisemat:
Kurssipaikka Bordeaux'n ja UNESCOn listallakin oleva viinikylä Saint Emilionin lähellä on inspiroiva ja kaunis. Sanse sijaitsee sisämaassa Gironden (Bordeaux) ja Dordognen alueiden rajalla. Bordeaux’n viinialueet ja Dordognen vehreys ovat ulottuvillasi. Lähellä virtaa Dordogne-joki, Atlantin rannikon viinitarhojen ja keskusmassiivin tuliperäisen vuorijonon välissä. Alue on pieniä kyliä, maataloutta, kauniita maisemia ja hyvää ruokaa. ”France profonde”, sanoisi ranskalainen, ”sydän-Ranskaa”.

Kurssi:
Kurssi kestää 8 päivää (7 yötä). Kurssi alkaa aloituspäivänä klo 15.00 ja päättyy viimeisenä päivänä klo 10.00. Kurssille otetaan maksimissaan 12 osallistujaa.  Kurssilla maalaat omaan tahtiisi. Aikaa on myös inspiroitumiselle, unelmoinnille, levolle…

8.00 – 9.00 Aamiainen
9.00 – 13.00 Ohjattua työskentelyä, sis. kahvitauko.
13.00 Lounas
14.30 – 18.30 Ohjattua työskentelyä, sis. kahvitauko.
19.00 -> Aperitiivi ja illallinen.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Lataa esite / hinnasto

Matkan kesto

8

päivää

Matka sisältää

Majoitus mukavissa huoneissa, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa kylpyhuone/WC, TV, ja turvasäilö. Osassa huoneissa terassi tai parveke. Piha-alueella käytössäsi uima-allas ja aurinkotuolit.

Viikon mittainen taideopetus (engl/ranska).

Aamiainen, buffet-tyyppinen lounas ja 3 ruokalajin + juustojen illallinen. Aterioihin kuuluvat paikalliset viinit, vesi, mehu.

Hinta alkaen

1689

Tuote sisältää itse kurssin opetuksineen ja ruokineen. Matkat paikan päälle sovitaan erikseen. Ikärajoitusta ei ole. Ei sovi liikuntaesteisille.

Tarvitset mukaasi innostusta, avoimen mielen ja omat taidetarvikkeet (omat pensselit ja kanvaasikankaat/-paperit).

Kurssiaika 3.-10.10.2024.

Hinnat 2023 (päivitys tulossa):
1689 € / hlö / majoituksella 2hh
1703 € / hlö / majoituksella 1hh
1128 € / hlö / ei-maalaava seuralainen kahden hengen huoneessa

Hintaan lisätään palvelumaksumme 120 € / hlö. Yksin kurssille lähtevän on majoituttava 1hh.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross