09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Taidekaupunki Pont Aven Bretagnessa

Maalareiden jalanjäljillä

Bretagnen pieni kaupunki Pont-Aven on innoittanut taiteilijoita jo vuosikymmeniä. Muun muassa Paul Gauguin, Emile Bernard ja Helene Schjerfbeck ovat asuneet täällä ja inspiroituneet kaupungin rauhasta ja kauneudesta. Nykyisin Pont-Aven on täynnä gallerioita, museoita ja mikä parasta, entisajan tunnelmaa.

Tällä matkalla olet liikkeellä omatoimisesti, mutta pääset aistimaan sitä, mistä on ollut kyse kun Pont Avenissa ja Bretagnessa oli koolla koko Pariisin taiteellinen kerma.

Pont Avenin koulukunta oli suuri keskittymä taiteilijoita, jotka Gauguinin innostamina lähtivät maalaamaan Bretagneen. Paikan päällä oli majoittuminen oli edullisempaa ja taiteilijat asuivat kolmessa majatalossa: Hôtel des Voyageurs, l’Hôtel du Lion d’Or ja Pension Gloanec. Bretagnessa hinnat olivat elämiseen ja malleihin huomattavasti edullisempaa kuin Pariisissa.

Pont Avenin miljöö katuineen ja kirkkoineen myös miellytti taiteilijoita. Täällä oli helppo hengittää uutta ilmaa, eli olla paossa impressionistien vaikutteilta!

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

6

päivää

Matka sisältää

-hotelli Rennnesin kaupungissa 2 yötä
-B&B-majoitus Pont Avenissa 3 yötä
- vuokra-auton Rennesistä.
- junaliput Rennesiin pääset Pariisin lentokentältä tai Pariisista

Hinta alkaen

Jaettu 2 hengen huone. Yhden hengen huone lisämaksusta.

Lisäyöt mahdollisia. Hinta ei sisällä lentoja. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio. Matkaa voi muokata toiveiden mukaan tai yhdistää muuhun Pamplemoussen tarjontaan.

Myös Concarneau oli taiteilijoiden suosimaa rantaa. Teemme sinulle mielellään jatkoehdotuksen rannikolle halutessasi.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross