09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Samppanja ja Loire

Kaksi aluetta samalla matkalla

Samppanjaa myydään kaikkialla maailmassa, mutta sitä ei voida valmistaa missään muualla kuin Champagnen alueella. Champagnen alue henkii tyylikkyyttä valkoisine rakennuksineen ja vihreine, kumpuilevine maisemineen. Hautvillers’n luostari, jossa munkki Dom Pérignon aikanaan vaikutti, on eräs pakollisista nähtävyyksistä.

Loiren laakso on puolestaan UNESCO:n maailmanperintökohde. Upeat historialliset renessanssilinnat, kuninkaiden metsästysmaat, puutarhat ja arkkitehtuuri ovat Ranskan kulttuuriperintöä parhaimmillaan. Loire on myös merkittävä ja monipuolinen viinialue Ranskassa.

Tällä matkalla yhdistät nämä molemmat viinialueet ja näet kummankin alueen erikoisuudet ja erityispiirteet samalla kertaa. Pääset myös viinitilavierailulle Champagnessa sekä kokopäivän kestävälle retkelle Loiressa.

Majoittuminen on matkalla 2 yötä Samppanjassa, 1 yö Sancerren viinialueella ja 2 yötä Loiressa. Samppanjan alueella olet pienhotellissa aivan viiniviljelmien keskellä ja pääset seuraamaan shamppanjantuotannon arkipäivää. Sancerressa majoitut Briaren kaupungin lähellä, täällä sinulla on aikaa omatoimiselle tutustumiselle alueeseen. Sancerren valkoviinejä on laajalti saatavilla Suomessa. Loiren maisemissa majoitut linnahotellissa upeiden kulttuurimaisemien keskellä. Loiressa opastettu retki viinitilalle ja yhteen alueen linnoista.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

6

päivää

Matka sisältää

– Vuokra-auton Pariisin lentokentältä
– Kaksi yötä Champagnessa, Reimsin vieressä sijaitsevassa pienhotellissa
– Viinitilavierailun & tastingin paikallisella tilalla Champagnessa
– Yksi yö maaseudulla Sancerren viinialueella, Briaren kaupungin lähellä
– Kaksi yötä linnahotellissa Loiren laaksossa, lähellä Toursin kaupunkia
– Kokopäivän kestävä englanniksi opastettu retki Loiressa upeisiin alueen linnoihin

Hinta alkaen

1130

Hinta edellyttää kahta matkustajaa samassa huoneessa. Myös yhden hengen huone saatavilla. Lennot eivät sisälly hintaan, ne voit varata itse jos haluat. Suosittelemme aamun menolentoa ja illan paluulentoa.

Matkaa voi halutessaan pidentää tai lyhentää joko samoissa majoituksissa tai lisäämällä pysähdyspaikkoja. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelumaksu.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross