09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Romantiikkaa Rivieralla

Juhlavasti

Ranskan Riviera on glamouria, palmuja ja aurinkoa, mutta myös pieniä kyliä, romanttista tunnelmaa ja upeita maisemia. Tällä kiireettömällä matkalla pääsee todella irti arjesta, aikaa on nauttia Rivieran tunnelmasta ja Välimeren keittiön suussa sulavista makuelämyksistä. Tasokkaat majoitukset luovat puitteet onnistuneelle juhlamatkalle.

Cagnes-sur-Mer on muun muassa taidemaalari Renoirin kotikylä Rivieralla. Le Haut-de-Cagnes on kaupungin historiallinen keskiaikainen osa korkealla mäen päällä, ja nimetty Unescon historialliseksi kohteeksi 1948. Majoituspaikkana pieni hotelli, joka on rakennettu kaupungin keskiaikaisiin muureihin aivan Le Haut-de-Cagnes’ssa. Voit helposti kävellen tutustua paikkoihin, myös rannalle kävelymatka. Saapuessasi on huoneessa lahja ja kuplivan aperitiivin voitte nauttia vaikkapa ennen illallista hotellin näköalaterassilla.

Nizza on yksi Välimeren historiallisimmista kaupungeista. Rantabulevardi houkuttelee nauttimaan auringosta ja ihmisistä, lenkkeilemään, syömään pains de chocolat’ta…  Majoitus Nizzan salaisessa helmessä aivan rantaviivalla, mutta kaukana kaupungin melusta. Vanha kaupunki vieressä, ylhäällä kohoavat Nizzan kukkulat (Colline du Château) ja alhaalla kimaltaa Välimeri. Huoneita kuudennesta kerroksesta ylöspäin. Merinäköala huoneesta.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

6

päivää

Matka sisältää

– Majoituksen 3 yötä Cagnes-sur-Mer’n kylässä hotellissa****
– Majoituksen 2 yötä Nizzassa hotellissa**** merinäköalalla
– Buffet-aamiaiset hotelleissa
– Yhden gastronomisen illallisen Cagnes-sur-Mer’ssa (juomat lisämaksusta)
– Juhlamatkan kunniaksi samppanja-aperitiivin hotellilla ja lahjan huoneessa Cagnes-sur-Mer’ssa
– Yksityiset edestakaiset lentokenttäkuljetukset
– Yksityisen kuljetuksen majoitusten välillä
– Kartat ja infot matkalle mukaan
– Matkan yksilöllisen suunnittelun ja toteutuksen, matkastasi huolehtimisen

Hinta alkaen

1190

Jaettu 2 hengen huone. Yhden hengen huone lisämaksusta.

Lisäyöt mahdollisia. Hinta ei sisällä lentoja. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio. Matkaa voi muokata toiveiden mukaan.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross