09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Rivieran puutarhat

Matkallasi on kolmessa päivässä kolme täysin erilaista puutarhaa Etelä-Ranskassa. Autoilet omatoisesti ja pysähdyt kauniisiin kyliin, rantabulevardeille ja puutarhoihin.

Lähtöpaikkasi on Nizza, josta saat vuokra-auton lentokentältä. Puutarhoista aloitat Grassessa, jossa keskitytään erityisesti parfyymeissä käytettyihin kasveihin ja kukkiin. Kukkaloisto vaihtelee vuodenajan mukaan, toukokuussa ovat esimerkiksi ruusut ja jasmiinit parhaimmillaan. Ensimmäisen yön yövyt myös Grassessa.

Toisena päivänä jatkat matkaa Rivieraa etelään ja vierailet Rivieran suurimmassa puutarhassa. Yhteensä 11 erilaisessa puutarhamaailmassa pääset tutustumaan sekä Välimeren kukkaloistoon ja kasvistoon että muun maailman puutarhoihin. Yöpyminen Cavalaire sur Merissä aivan rannan tuntumassa merinäköalahuoneessa.

Kolmantena päivänä on aika tutustua Villa Ephrussiin lähellä Nizzaa. Ephrussi de Rotschild on paronitar Béatrice de Rothshildin renessanssihenkinen huvila, ns vaaleanpunainen palatsi. Museona toimivan villan pihassa on yhteensä seitsemällä eri teemalla olevia puutarhaosioita. Tämä on nähtävyys, jossa luonto, taide ja arkkitehtuuri ovat täydellisessä harmoniassa. Yön majoitut Nizzassa.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


No ACF gallery field data found

Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

– 1 yön majoituksen Grassessa
– 1 yön majoituksen Cavalaire sur Mer’ssä
– 1 yön majoituksen Nizzassa
– buffet-aamiaiset majoituksissa
– vuokra-auton Nizzan lentokentältä, rajoittamattomat kilometrit
– 3 puutarhan sisäänpääsyt valmiiksi
– kartat ja reittiohjeet mukaan

Hinta alkaen

600

Majoitukset saatavuuden mukaan. Hinta edellyttää majoitusta kahden hengen huoneessa. Hintaan lisätään palvelupalkkiomme. Matka ei sisällä lentoja Nizzaan.

Matkan pituutta voi muuttaa tai sen voi yhdistää toiseen Pamplemoussen matkaan. Kaikkia matkoja tehdään myös ryhmille tilauksena.

Matkaa voidaan helposti jatkaa myös Provencen sisämaahan ja sen puutarhoihin. Erikoisuutena Provencessa on myös viinitilat, joilla on aromaattisia puutarhoja sekä viinitilojen puutarhat ja potager-viljelmät, eli keittiöpuutarhat. Matka on omatoiminen automatka.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross