09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Riviera, nuorten kesäkurssit

12 - 16 vuotiaiden kesäleirit

Kesäisin tarjoamme 12-16 -vuotiaille nuorille ranskan kielen ja kulttuurin kursseja Rivieralla, Cap d’Ail’ssa. Cap d’Ail on pieni kunta aivan Monacon kupeessa Ranskassa. Kielikurssikeskus sijaitsee upealla paikalla rannan tuntumassa. Kurssikeskus on yli 70 vuotta vanha oppilaitos, jossa on useita kursseja kesän aikana ja talvella leirikouluja ympäri vuoden.

Koulun ajatus on kansainvälisyys turvallisissa olosuhteissa samalla ranskaa oppien. Nuori oppii kieltä, mutta myös tapaa paljon ikäisiään ympäri maailman. Kesän kielikurssi antaa nuorelle tilaisuuden toimia turvallisessa ympäristössä itsenäisesti, sekä oppia korvaamatonta tietoa ja taitoa, jotka karttuvat vain kokemuksen kautta.

Ranskan kieltä ja kulttuuria opiskellaan kansainvälisessä ympäristössä. Vuodessa nuoria kurssilaisia on noin 4000 ja opettajia 200. Aamupäivisin oppitunteja, iltapäivällä retkiä ja harrastuksia.

Asuminen vehreässä leirikeskuksessa Välimeren rannalla usean hengen huoneissa. Keskuksessa oma kokki ja ammattitaitoinen henkilökunta. Kurssilaisilla on kielen oppimisen lisäksi mahdollisuus tutustua toisiin nuoriin ympäri maailmaa ja tutustua Ranskan kulttuuriin erilaisten kulttuuri- ja urheilutapahtumien muodossa.

Ranskaan leirille matkustetaan omatoimisesti tai saattajan kanssa. Kursseille ei ole yhteislähtöjä Suomesta, vaan jokaisen matka sovitaan hänelle parhaalle mahdollisella tavalla. Kielikurssin voi hyvin ajoittaa myös esimerkiksi vanhempien omaan matkaan, jolloin meno- tai paluukyyti tehdään omien vanhempien seurassa. Mahdollisesti lapselle voidaan varata Ranskasta Pamplemoussen kautta saattaja lentokentälle, joka vie hänet keskukseen ja noutaa sieltä.

Leirikeskus on noin kolmen hehtaarin kokoinen rajattu ja vartioitu alue. Koulu on saanut Ranskan ministeriön virallisen DELF-koulumerkinnän sekä FLE-laatumerkin. Koulussa on samaan aikaan muita nuoria, leirikouluja ja luokkia. Peruskurssin lisäksi mahdollisuus valita lisäopetusta, purjehdusta tai tennistä.

Kesäkurssien aikana nuorilla on mahdollisuus testata ranskan kielen tasonsa ja saada Ranskan Opetusministeriön myöntämä virallinen sertifikaatti kielitaidostaan (TCF eli test de connaissance du français). Koepäivät 2024 tulossa.

Aloituspäivät ja hinnat kesällä 2024:

Aloituspäivät2 viikkoa3 viikkoa4 viikkoa
23.6.1940 €2765 €3680 €
30.6.1940 €2765 €3680 €
7.7.1940 €2765 €3680 €
14.7.1940 €2765 €3680 €
21.7.1940 €2765 €-
28.7.1940 €--

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Lataa esite / hinnasto

Matkan kesto

14

päivää

Matka sisältää

• Leirikeskuksen lentokenttäkuljetukset
• Majoittumisen leirikeskuksessa, lakanat (omat pyyhkeet mukaan)
• Kurssin ohjelman, josta vastaavat ranskalaiset opettajat
• Paikallisen ranskankielisen henkilön mukana iltapäiväretkillä
• Keskuksen yhteisen iltaohjelman
• Aamiaiset, lounaan / piknik-eväät, illallisen (täyshoito)
• Matkan suunnittelun ja toteutuksen
• Provencen ja alueen kartan

Hinta alkaen

1940

Kesän ensimmäinen leiri alkaa yleensä kesäkuun puolessa välissä. Minimipituus 2 viikkoa, voit myös olla 3 tai 4 viikkoa leiriajankohdasta riippuen. Hinnat eivät sisällä matkoja (esim. lennot Nizzaan) paikan päälle. Kurssit alkavat sunnuntaisin ja päättyvät lauantaisin, lisäyöt mahdollisia (tarkistetaan päivien mukaan).

Majoitus 2-5 hengen huoneissa.

Hintoihin lisätään varausmaksumme 55 €/hlö.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross