09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Pyreneiden vuoristoalue

Vuoria, rantakaupunki ja upeita maisemia

Viikon aikana ehdit tutustumaan Keski-Pyreneiden tärkeimpiin Unescon maailmanperintölistan kohteisiin, patikoimaan huikeissa maisemissa sekä vierailemaan Baskimaalla ja Atlantin rannikolla. Matkan aikana on mahdollista vierailla Lounais-Ranskan kuuluissa Irouléguyn ja Jurançonin viininalueilla.

Matkasuunnitelma esimerkiksi:

Ensimmäisenä päivänä lennät Toulousen lentokentälle. Sinut noudetaan lentokentältä. Majoittuminen 3* hotellissa Luz-Saint-Sauveurin vuoristokaupungissa 700 metrin korkeudessa.

Toisena päivänä aamulla opas tulee hakemaan hotellilta ja lähdette kohti Lourdesin kaupunkia. Iltapäivällä tutustutaan Jurançonin viinialueeseen.

Kolmantena päivänä opas tulee hakemaan ja lähdette patikoimaan Pyreneiden vuorille Pont d’Espagne- ja Lac de Gaube -kohteisiin. Patikointi kestää koko päivän. Mahdollisuus nousta Lac de Gaube –järvelle hiihtohissillä (maksullinen). Vaihtoehtona opas vie teidät patikoimaan Cirque de Gavarnien luonnonsuojelualueelle, joka kuuluu Unescon maailmanperintölistaan. Retkellä maasto voi olla haastavaa. 

Neljäntenä päivänä suunnataan Biarritzin rantakaupunkiin, jossa opas on mukana. Päivän aikana ehdit tutustua Baskimaan tapoihin ja Biarritzin upeaan kaupunkiin. Päivä hurahtaa Atlantin rantoja ihaillen ja tapaksia maistellen. Paluumatkalla tutustutaan Irouléguyn viinialueeseen.

Viidentenä päivänä vieraillaan Pic du Midillä sijaitsevassa observatoriossa ja ajellaan Tour de France –pyöräilykilpailun klassisen Col de Tourmalet -reittiä.

Kuudentena päivänä lähdetään takaisin Suomeen Toulousen lentokentältä, johon on kyyti.

Matkan aikana sinulla on mukana suomalainen opas, joka on asunut Ranskassa jo monta vuotta, joten tietoa ja taitoa löytyy. Opas hoitaa retket ja kuljetukset.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

6

päivää

Matka sisältää

  • Edestakaiset reittilennot Helsinki-Toulouse
  • Majoituksen 3 tähden hotellissa 2 hengen huoneissa, 6 yötä
  • Kuljetukset suomenkielisen oppaan kanssa
  • 4 retkipäivää suomenkielisen oppaan kanssa
  • Matkapaketin toimituksen
  • Karttoja ja ohjeita

Hinta alkaen

1300

Matka voidaan toteuttaa 2-4 hengen ryhmille.

Matkan hinta on arvioitu 4 hengelle, jotka matkustavat yhdessä ja majoittuvat 2 hengen huoneissa. Yhden hengen huone lisämaksusta.

Retkien ja vierailuiden sisältö voi vaihdella päivän ja ajankohdan mukaan.

Retkipäivien yhteydessä saattaa olla ylimääräisiä kustannuksia paikanpäällä (esim. hiihtohissi).

Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan.

 

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross