09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Pariisi Montmartre ja Moulin Rouge

Perinteistä pariisilaista

Montmartren kukkulainen kaupunginosa on Pariisin 18. arrondissementti ja tunnetaan Pariisissa nimellä La Butte. Taiteilijoiden aukiolla Place du Tertrellä voit vaikka piirrättää muotokuvasi ja nautiskella musiikista ja café au lait -kahvikupillisesta eläväisessä atmosfäärissä. Sacre Coeurin edustalta on hieno näköala yli Pariisin. Amélie-elokuvan kahvila on Montmartrella ja tunnetuin kabaree, Moulin Rouge.

Lähtöpäivän voit valita itse. Pariisin lentokentällä sinua on vastassa yksityinen kuljettajamme. Hän vie suoraan Pariisin hotellille. Hotellisi sijaitsee kätevästi kävelyetäisyydellä Moulin Rouge -teatterista. 3 yön matkalla ehdit mainiosti tutustua Montmartreen. Pienet paikalliset putiikit, musiikkibaarit ja teatterit ovat Pariisia parhaimmillaan. Tiesitkö, että täältä Edith Piafkin aloitti musiikkiuransa?

Matkaan kuuluu liput valmiiksi varattuna Punaiseen Myllyyn eli Moulin Rougeen. Teatterissa tarjoillaan näytöksen aikana tottakai samppanjaa.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


SOVITETTAVISSA MYÖS 
ISOMMALLE PORUKALLE

Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

- Yksityiset lentokenttäkuljetukset
- Majoituksen hotellissa **** 3 yötä (2 x 2hh)
- Aamiaiset
- Moulin Rougen -näytösliput
- Samppanjatarjoilu Moulin Rougessa

Hinta alkaen

695

Matkakokonaisuus 4 henkilölle majoituksella kahdessa kahden hengen huoneessa. Hinta alkaen, saatavuuden mukaan. Pienemmille ja suuremmille porukoille pyydä tarjous erikseen. Matkaehdotuksemme 3 yön mittainen, lisäyöt mahdollisia. Hinta ei sisällä lentoja Pariisiin. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross