09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Nizza kaupunkiloma

Sisältää yksityisoppaan päiväksi

Lähde nauttimaan kaupungista ja merestä yhtä aikaa. Vain muutaman tunnin lentomatka ja olet Nizzassa, yhdessä Välimeren seudun historiallisimmista kaupungeista.

Pitkä viikonloppu Välimeren rannalle tuntuu pidemmältä kuin onkaan. Matkasi sisältää myös suomalaisen yksityisoppaan yhdeksi päiväksi, näin ehdit tutustua Nizzaan jo lyhyelläkin matkalla ja saat matka enemmän irti. Kaupunkiin ja sen taustoihin pääset oppaan kanssa nopeasti. Voit ennalta antaa jo toiveita oppaalle, jos sinulla on erityinen teema mielessä.

Voit yhdistää Nizzan kaupunkilomaan muita rantakaupunkeja ja Rivieran kyliä. Asumiseen tarjoamme koko Nizzan hotellivalikoiman, mutta myös kattavan valikoiman asuntoja.

Tässä matkassa majoitus on 4* keskustahotellissa aamiaisilla. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista, rannasta, ostoskaduista. Hotellilla kattoterassibaari ja -uima-allas.

Nizza on mielenkiintoinen kaupunkikohde museoineen, rantoineen, ravintoloineen ja lähialueen nähtävyyksineen. Rantakatu houkuttelee nautiskelijoita, lenkkeilijöitä, rullaluistelijoita… Vanhan kaupungin tunnelmaan pääsee vain puikkelehtimalla pienillä kujilla ja eksymällä ihaniin puoteihin.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


SOVITETTAVISSA MYÖS 
ISOMMALLE PORUKALLE

Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

- 3 yön majoituksen hotellissa****
- Buffet-aamiaiset
- Suomenkielisen yksityisoppaan yhden päivän ajan kanssasi
- Ravintolasuosituksia ja -varauksia
- Nizzan kartan ja kaupunki-infon

 

Hinta alkaen

590

Hotellin sijainti noin 500m rantakadulta ja vanhasta kaupungista, hotellilla kattoterassi, ravintola, spa. Hotellihuone saatavuuden mukaan.

Hinta edellyttää 2 matkustajaa samassa huoneessa. Hintaan lisätään palvelumaksumme.

Matkaa voi halutessaan pidentää tai lyhentää. Majoitusta voi myös halutessa muuttaa esim. asunnoksi Nizzassa.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross