09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Lyon herkutellen

Lyon tunnetaan maailmankuuluista keittiömestareistaan.  

Myös sinä voit olla hetken lyonilainen kokki, sillä Lyonin matkallasi pääset mukaan  ruoanlaittotuokioon paikallisessa nykyaikaisessa kokkauskoulussa. Opettajat ovat valmistuneet Paul Bocuselta, mutta tämä koulu on aivan erilainen ja moderni, sillä siellä tehdään hyvää ruokaa ja nopeasti jokaisen suuhun ja oppilaista suurin osa onkin lyonilaisia. Sans aucun stress, sanoisi tähän ranskalainen (siis rennoin rantein kokkausta). Kokkaus sopii sekä aikuisille että teineille.

Kokkauksen lisäksi teemme matkaasi pöytävarauksen valmiiksi (suosittelemme Bocusen brasserieta) ja annamme vinkkejä matkan varrelle. Juu, ja kyllä siellä Bocusen nimeä kantavassa kauppahallissa kannattaa käydä. Hotellisi sijaitsee myös Lyonin ravintolakatujen varrella, joten matka syömään ei tällä reissulla ole pitkä.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


SOVITETTAVISSA MYÖS 
ISOMMALLE PORUKALLE

Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

– Edestakaiset lentokenttäkuljetukset
– majoituksen hotellissa 4* kahden hengen huoneessa
– Buffet-aamiaiset
– Puolen päivän kokkauksen Lyonissa opettajan kanssa (eri teemoja eri päivinä, valmistat sesongin mukaisia herkkuja, myös jälkiruokakursseja)
– Ravintolavarauksen lyonilaiseen ravintolaan valmiiksi
– Lyonin kartan ja kaupunki-infon
– Matkadokumenttien postittamisen kotiin

Hinta alkaen

600

Lennot Lyoniin eivät kuulu hintaan. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio. Voi yhdistää myös toiseen matkakokonaisuuteen.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross