09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Linnamatka Burgundi ja Pariisi

Linnaelämää ja Pariisin sykettä yhdessä

Tällä viiden yön matkalla lähdet ensiksi Ranskan maaseudulle kohti Burgundia ja lopetat matkan 2 yön oleskeluun Pariisissa. Burgundin osuudella autoilet, Pariisissa vierailet ilman autoa.

Noudat auton lentokentältä ja ajomatkaa linnahotelliin noin 3h. Burgundin linnahotellimme on keskellä alueen upeimpia nähtävyyksiä. Lähelläsi on sekä Dijon että Beaune ja Clos de Vougeot’n linna aivan vieressä. Ehdit hyvin käymään näissä kaikissa.

Hyvien ohjeiden myötä voit ajella Vougeot’n, Pommardin, Mersault’n tai vaikka Santenayn alueilla. Burgundin maakunta on yllättävän vehreää ja siellä kävijälle hyvinkin vieraanvaraista sekä kulttuurista ja historiasta pitävälle, mutta myös ulkoilujalle monipuolista. Herkkusuille Burgundi on paratiisi.

Linnahotelli on toiminut 1200-luvulta munkkiluostarina ja siinä on edelleen oma kirkko sekä viinikellari linnanmuurien sisällä. Tunnelmaa linnassa tuo sen oleskelutilat ja takka, lisäksi käytössäsi on myös talon biljardisali. Paikan päällä on tarjolla ulkoilua ja tekemistä yllin kyllin. Esimerkiksi vierailukohde Abbaye de Fontenay on vuonna 1981 nimetty Unescon suojelukohteeksi ja on yksi maailman vanhimmista luostareista, jonka puutarha on oma nähtävyytensä.

Mukaan matkalle saat vinkkejä ja kartan mahdollisimman mukavaa Burgundissa kiertelyä varten. Burgundin osuuden jälkeen ajat Pariisiin, luovutat autosi ja vietät 2 yötä Pariisissa. Matkaasi voit haluessasi lisätä ravintololaillallisia niin Burgundissa kuin Pariisissa.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


SOVITETTAVISSA MYÖS 
ISOMMALLE PORUKALLE

Matkan kesto

6

päivää

Matka sisältää

– vuokra-auton Pariisista 3 päiväksi
– 3 yön majoitus linnohotellissa Burgundissa maaseudulla ****
– 2 yötä Pariisin keskustassa hotellissa****
– hotelliaamiaiset ja paikalliset turistiverot

Hinta alkaen

990

Linna ottaa mielellään vastaan myös lapsia. Kysy hintaa erikseen perheen matkustaessa yhdessä. Hinnat edellyttävät kahta matkustajaa samassa huoneessa. Hinnat eivät sisällä lentoja Pariisiin. Hinnat ovat linnan perinteisiin huoneisiin, mahdollisuus varata myös suurempi superior-huone.

Matkaa voi muokata toiveiden mukaan tai yhdistää muuhun Pamplemoussen tarjontaan. Matkaan voi valmiiksi liittää viinitilavierailuja tai ravintolavarauksia.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross