09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Leirikoulu Pariisiin

Ranskan tunteja paikallisessa koulussa

Täyden palvelun matkapaketti ranskan kieltä ja kulttuuria koululuokalle (yläaste/lukio). Nuori pääsee käyttämään kieltä myös perheessä.

Yhteistyökumppanimme Pariisissa on erikoistunut järjestämään nuorisoryhmille majoituksen luotettaviin ranskalaisiin perheisiin, kielen oppitunteja paikallisessa koulussa ja oheisaktiviteetteja Pariisissa. Matka sisältää kaiken tarvittavan omaa taskurahaa lukuunottamatta. Saatavilla myös leirikeskusmajoitus, jolloin ranskan kielen oppitunnit leirikeskuksen yhteydessä olevassa kielikoulussa.

Perhemajoitus sijaitsee Brétigny-sur-l’Orgessa, joka on pieni kaupunki 35 km etelään Pariisista. RER C-paikallisjunalla matka kestää noin 25-30 min.

Kulkeminen
Matka sisältää suorat reittilennot Helsinki – Pariisi – Helsinki (Finnair), lentokenttäkuljetukset, Pariisin matkakortin julkiseen liikenteeseen koko matkan ajalle. Kaupunkikiertoajelu mahdollinen saapumispäivänä lentojen aikataulujen mukaan.

Asuminen
Majoittuminen ranskalaisen perheen luona täysihoidolla (aamiainen, eväslounas ja illallinen). 2 opiskelijaa majoittuu samaan perheeseen, opettajalle/vanhemmalle omat huoneet. Perheet ovat tottuneet ottamaan nuoria vastaan ja keskustelemaan heidän kanssaan. Osassa perheitä myös omia lapsia. Perheessä syödään aamiainen, eväspaketti saadaan mukaan ja illallinen syödään perheissä. Perheet sijaitsevat mahdollisuuksien mukaan lähellä toisiaan. Kodeissa edellytetään lapsilta hyvää käytöstä ja yritystä käyttää ranskan kieltä. Toivottavaa on myös, että lapsilla olisi mukanaan materiaalia Suomesta, jotta voisivat kertoa kotimaastaan.

Toinen  majoitusvaihtoehto on asuntola Pariisin keskustassa kielikoulun yhteydessä. Asuntolassa huoneessa 2-5 nuorta, aikuisille 1-2 huoneet. Aamiainen ja illallinen (self-service kuten kouluissa) sisältyy majoitukseen. Aamupäivän ranskan tunnit on mahdollista järjestää kielikoulussa.

Aamupäivällä paikallisessa koulussa
Ranskan opiskelua aamupäivisin 3-4 oppituntia päivässä (arkipäivisin) Brétignyssä sijaitsevassa yläasteessa tai lukiossa. Koulussa nuoret oppivat suullista kielitaitoa, ranskalaisia tapoja ja tutustuvat kouluelämään. Avustaja vie nuoret kouluun ja tuo takaisin.

Iltapäivällä kulttuuria ja nähtävyyksiä
Iltapäivän aktiviteetit järjestetään ryhmän omien toiveiden mukaan. Esim. Eiffel-torni, parfyymimuseo, Villetten tiede- ja teollisuuspuisto, Louvren museo, Galéries Lafayetten muotinäytös, Seinen risteily, kokkausiltapäivä, Versailles’n linna…..

Paikallinen avustaja
Ranskalainen paikallisopas on mukana joka päivä, kun järjestettyä ohjelmaa. Paikallinen henkilö vastaa siitä, että olette oikeassa metrossa menossa oikeaan suuntaan oikeaan aikaan. Avustajat ovat tottuneet nuorten kanssa toimimiseen. Saapumispäivänä on avustaja vastassa myös lentokentällä. Ryhmän kanssa Suomesta lähtevän vastuuvanhemman/-opettajan on hyvä osata sujuvaa ranskaa.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


SOVITETTAVISSA MYÖS 
ISOMMALLE PORUKALLE

Matkan kesto

5

päivää

Matka sisältää

- Finnairin reittilennot Helsinki – Pariisi – Helsinki
- Lentokenttäkuljetukset
- Pariisin kiertoajelun saapumis-/lähtöpäivänä (aikataulun mukaan)
- Majoituksen perheessä
- Aamiaiset, lounaseväät, illallisen perheissä
- Ranskan kielen oppitunnit lukiossa, oma ranskalainen opettaja
- 4 vierailukohdetta (Seinen risteilym liput Eiffel-torniin, vierailu Louvressa ja Versailles'n linnassa)
- Pariisin matkakortin kaikkeen kulkemiseen matkalla
- Paikallisen avustajan
- Paikallisen yhteyshenkilön palvelut 24h/7
- Pariisin kartan kaikille lähtijöille
- Opettajan infokansion

Hinta alkaen

950

Hinta laskettu noin 20 nuorelle ja 2 aikuiselle matkustajalle. Hinta on per henkilö perhemajoituksessa. Hinta tarkentuu, kun matkapäivät selvillä ja lennot varataan. Hintaan lisätään palvelumaksumme.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross