09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Languedoc ja Ranskan Katalonia

Omatoiminen autoilumatka

Ranskan Languedocista pieni kaistale Espanjan rajalla on hengellisesti vielä katalaaneihin kuuluvaa ja alueella voit myös kuulla katalaanin kieltä. Matkakokonaisuutesi on 4 yötä ja 5 päivää. Halutessasi voit sitä pidentää tai lyhentää. Languedocin maakunnassa  maaseutu on kiertämisen arvoista, sen luonto ja pienet kylät kertovat paljon ranskalaisesta elämästä. Pyreneiden vuoristosta Ranskassa osa myös tuntee vahvaa sidettä katalaanehin. Rantaviivaa riittää myös yllin kyllin, esimerkiksi Colliurin rantakaupunki, jossa Dalikin viihtyi.

Tällä matkalla tässä osassa Languedocia lähdet liikkeelle Espanjan puolelta Barcelonasta, vierailet Figuieresin kaupungissa ja yövyt paikallisella viinitilalla sen omissa vierashuoneissa (2 yötä). Tässä paikassa on myös hyvä keittiö ja tietenkin oma uima-allas.

Jatkat Ranskassa eteenpäin jossa Perpignanin kaupunki tarjoaa lomanviettomahdollisuuksia niin rantalomista kuin kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille matkaajille (1 yö). Ranta-alueelta jatkat seuraavana päivänä kohti Pyreneiden maastoa, tutustuen historiallisiin kyliin ja yövyt maaseudulla (1 yö) tyypillisessä maaseutukylässä. Täällä aikoinaan vieraili paljon myös Picasso, joka oli ihastunut näihin maisemiin.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

5

päivää

Matka sisältää

– Barcelonan lentokentältä vuokra-auto, rajoittamattomat kilometrit
– Majoitus viinitilalla (2 yötä) ja viininviljelyyn tutustuminen
– Majoitus Perpignanin kaupungissa (1 yö)
– Majoitus maaseudulla Pyreneillä  (1 yö)
– Aamiaiset sisältyvät majoituksiin
– Mukaasi matkalle saat vierailukohteista listaa omatoimisiin kaupunkeihin tutustumisiin

Hinta alkaen

950

Hinta edellyttää majoitusta 2hh. Hintaan lisätään palvelumaksumme. Huoneet saatavuuden mukaan. Hinta ei sisällä lentoja. Matkan voit hyvin yhdistää johonkin toiseen Pamplemousen kokonaisuuteen. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio.

Matkaan voi lisätä myös päiviä esimerkiksi Barcelonassa.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross