09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Konjakkimatka

Yksityismatka konjakin tuottajia tapaamaan

Matka konjakin alueelle ja tutustumaan konjakkiin. Pääset näkemään aitoa Ranskaa ja käymään konjakkitiloilla. Matkasi sisältää Camus’lla tai jollain muulla isolla konjakintuottajalla käynnin sekä yksityisesti opastetun päivän alueen pientuottajien luona. Nämä ovat Pamplemoussen omia suoria erityiskontakteja. Matkan voit toteuttaa sinulle sopivana ajankohtana ympäri vuoden.

Neljän päivän ja 3 yön matka konjakin alueelle. Asut Cognacin kaupungissa. Tuloiltana on sinulle valmiiksi varattu illallispaikka kaupungilla.

Ensimmäisenä päivänä saavut Cognaciin.

Toisena päivänä käyt Cognacissa Camus’lla vierailulla: Rarissimes cognac -tasting on varattu valmiiksi. Opastettu kierros on kansainvälinen (engl), kestää noin 2 tuntia ja sisältää maistiaisia (complete tasting of Vintage cognacs: Camus President’s reserve 1971, Pionneau 1969, Camus Vintage 1988, Camus Family Heritage 1972). Vaihtoehtoisesti voimme valita toisen valmistajan omien makumieltymystesi mukaan. Päivään voidaan myös lisätä vierailukohteita.

Kolmantena päivänä olet suomalaisen asiantuntijan mukana opastuksella ja käyt vierailuilla pienten konjakkituottajien luona. Tämä päivä valottaa sekä historiaa että eri kokoisten talojen toimintaa konjakin parissa. Pääset kysymään kaikki mahdolliset kysymyksesi suomeksi suoraan ranskalaisilta tuottajilta ja näet kuinka pieni tuottaja toimii. Näiden talojen konjakkeja ei ole Suomessa välttämättä tarjolla.

Neljäntena päivänä voit kierrellä saamiesi vinkkien ja tietojen perusteella alueella omatoimisesti. Auton palautus ja lähtö kohti kotia. Näiden päivien jälkeen olet lähes digestiiviammattilainen ja ehkä erotat jo hienoiset nyanssit jalojen juomien välillä.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


SOVITETTAVISSA MYÖS 
ISOMMALLE PORUKALLE

Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

– Majoittumisen Cognacissa 3 yötä
– Aamiaiset
– Tuloillan pöytävaraus
– Camus’n erikoisvierailun Cognacissa
– Retkipäivän pientuottajilla oman yksityisen asiantuntijaoppaan kanssa
– Vuokra-auton auton vakuutusmaksut ja rajoittamattomat kilometrit (nouto lentokentältä tai asemalta, esim. Bordeaux)

Hinta alkaen

920

Matkan pituutta tai osallistujien määrää voidaan toiveiden mukaan muuttaa. Matkan voi myös yhdistää muihin Pamplemoussen matkapalveluihin.

Lennot eivät sisälly hintaan. Hinta voimassa kun 2 henkilöä matkassa ja majoittuminen samassa huoneessa.  Yhden hengen huone lisämaksusta. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan.

Paikalle voit matkustaa Pariisin tai esim. Bordeaux’n kautta. Halutessasi voimme lisätä pakettiin yksityisoppaan, enemmän vierailuja ja tai lisäpäivän.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross