09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Kesäinen alppikaupunki Annecy

Valkoiset huiput ja sininen järvi

Järven rannalle sijoittuva Annecy on valittu monta kertaa Ranskan kauneimmaksi kaupungiksi. Sen keskustan kanaalit ja Annecy-järvi on antanut kaupungille lempinimen pikku-Venetsia. Annecy on sopiva paikka aktiiviselle luontoa ja vehreyttä arvostavalle matkailijalle.

Annecyn ympäristössä on vesilajien - vesihiihto, kayak, suppaus, soutu, polkuveneet, purjehdus - lisäksi pyörä- ja kävelyreittejä sekä golfia. Käytännössä voit nauttia rantalomasta ja alppimatkasta yhtä aikaa.

Annecy järven ympäri kiertää reitti (33 km), jonka voit helposti pyöräillä tai rullaluistella. Matkaa voit lyhentää halutessasi tulemalla yhdysveneellä järven yli takaisin. Kohde sopii loistavasti myös kulinaristille, sillä järven ympärille sijoittuu kaiken kaikkiaan seitsemän Michelin-ravintolaa.

Olemme valinneet tähän matkaan viiden tähden hotellin ihan järven rannalta, keskustan ulkopuolelta. Hotellilla on rannan lisäksi myös uima-allas. Kaupungissa on tarjolla runsaasti muita vaihtoehtoja majoituksissa, myös asuntoja. Sinulle voidaan myös muokata matka niin, että jaat päivät Annecyn ja La Clusaz'n tai Chamonix'n kesken. Pariisin ja Annecyn välillä kulkee luotijuna, joten näiden kahden upean kaupungin yhdistäminen toimii myös hienosti.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

6

päivää

Matka sisältää

  • Auton vuokra vakuutuksineen Geneven lentokentältä
  • Suite-tason huone 2:lle Annecyn järven rannassa
  • Huoneesta järvinäkymät
  • Ravintolavarauksia ennakkoon toivomustesi mukaan
  • Matka- ja harrastevinkit Annecyhyn ja sen lähiympäristöön

Hinta alkaen

1780

Varmistamme, että saat Annecyssa huoneen kauniin Annecyn järven puolelta. Hotellisi on laadukas 5* ja se sijaitsee Annecy-järven rannalla. Lisäksi hotellissa on kaksi uima-allasta (sisä- ja ulkoallas) käytössä.

Halutessasi voit muuttaa Geneven lentokentältä autonvuokrauksen yksityiskuljetukseksi. Geneven lentokentän ja hotellin välimatka on 50 km.

Voit myös pidentää tai lyhentää matkaasi toivomuksiesi mukaan.

Polkupyörän ennakkovaraus halutuille päiville voidaan lisätä matkaan.

Lennot Geneveen eivät kuulu hintaan. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkiot.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross