09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Tutustu Juran ja Burgundin viineihin

Mukana myös tutustumista sinappiin ja juustoihin

Mahdollisuus päästä tutustumaan Juraan ja Burgundiin sekä erityisesti alueiden ainutlaatuisiin viineihin. Liikut junalla ja yksityiskuljetuksilla, joten sinun ei tarvitse huolehtia autosta tai parkkialueista.

Ensimmäisenä päivänä saapuminen Pariisin lentokentälle. Siirtyminen Pariisiin keskustaan, jossa halutessa voi myös lounastaa. Pariisista juna Burgundiin, Beaunen kaupunkiin. Majoittuminen 4* hotellissa Beaunen historiallisessa keskustassa.

Toisena päivänä aamupäivällä viinitilavierailu Burgundin maaseudulla. Tilavierailu sisältää tutustumista viinintuotantoon ja maistelun sekä perinteisen burgundilaisen lounaan. Hintaan kuuluu vierailu, maistelut, lounas ja edestakaiset yksityiskuljetukset. Iltapäivällä toinen viinitilavierailu/maistelu Beaunen keskustassa tai sinappitilavierailu.

Kolmantena päivänä yksityiskyyti tulee hakemaan hotellilta ja vie viinitilavierailulle. Tila sijaitsee Beaunen ja Dijonin keskustan välillä. Vierailun ja maistelun jälkeen matka jatkuu kohti Dijonin keskustaan, jossa on viini- ja juustomaistelu. Tämän jälkeen lähdetään Juran viinialueelle, jossa majoittuminen Arboisen keskustassa 3* hotellissa.

Neljäntenä päivänä on viinitilavierailu ja kaksi maistelua kävellen. Maisteluihin sisältyy Juran alueen eri viinejä. Illaksi on mahdollista varata Michelin ravintolasta pöytä.

Lähtöpäivänä matkataan takaisin Pariisiin lentokentälle joko junilla ja/tai yksityiskuljetuksella.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

5

päivää

Matka sisältää

  • majoittumisen 2 hengen huoneissa kaupunkien keskustoissa
  • aamiaiset
  • 6 x viinitilavierailu/viinimaistelu
  • 1 x lounas viinitilavierailun yhteydessä
  • valmiiksi hankitut junaliput/yksityiskuljetukset
  • ravintolavarauksia

Hinta alkaen

1540

Matkan hinta on arvioitu 2 hengelle, jotka matkustavat yhdessä. Retkien ja vierailuiden sisältö voi vaihdella päivän ja ajankohdan mukaan.

Halutessasi matkaa voi pidentää kohteessa tai voit liittää siihen yöpymisiä esimerkiksi Pariisissa. Mahdollisuus myös ottaa vuokra-auto kuljetuksien ja junamatkojen sijaan. 

Lennot eivät sisälly hintaan. Pariisin sijasta voit myös lentää Lyoniin.

Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan. 

Matka on yhdistettävissä muihin Pamplemoussen tuotteisiin.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross