09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Esimerkki ryhmän matkasta Samppanjaan

Juhlamatka omalle seurueelle

MUMM, Veuve-Cliquot, Leclerc Briant, Pommery, Bollinger, Moët & Chandon… mikä on oma suosikkisi? Pienten tuottajien tiloilla käydessäsi olet kuin heidän kotonaan kylässä, suurten tuottajien kellareita on Reimsin ja Epernayn maan alla kilometrikaupalla. Ryhmämatka rakentuu haluttujen makumieltymysten mukaan, vierailut suosikkitaloissa tai teeman mukaan jaoteltuna, esimerkiksi luomutiloilla.

Samppanjassa on myös paljon kulttuuria ja historiaa. Esimerkiksi Reimsin goottityylinen katedraali on UNESCOn maailmanperintölistalla, ja siellä on kruunattu Ranskan kuninkaita 1000-luvulta alkaen aina vuoteen 1825.

Samppanjaan on helppo saapua Pariisista, bussimatka noin 1,5h ja matkan varrelle saadaan toki jo ensimmäinen vierailu ja maistelu!

3 yön esimerkki ryhmämatkasta Samppanjan maakuntaan. Hinnat ovat alustavat 10, 20 ja 30 hengen ryhmille. Seminaari- ja kokousmatkustajille ohjelmaan lisättävissä/muokattavissa kokousajat ja -tilat. Hinnat ovat suuntaa antavia ja alkaen-hintoja kevätkaudelle, ja tarkentuvat, kun matkan ajankohta, lähtijämäärä, lennot ja hotelli ovat tiedossa.

3 yötä kuplien keskellä

Saapumispäivänä lento Pariisiin ja kuljetus Samppanjaan. Suomenkielinen opas vastassa kentällä, ja hän on mukana koko matkan ajan. Ennen majoittumista on matkan varrella jo ensimmäinen vierailu maisteluineen. Majoittuminen Reimsin keskustaan. Omatoiminen illallinen.

Toisena päivänä kaupunkikierros kävellen. Tutustutaan Reimsin upeaan katedraaliin ja sen historiaan. Omatoiminen lounas, ja iltapäivällä vierailu Reimsissä sijaitsevassa samppanjatalossa, esimerkiksi Vranken-Pommery. Ilta vapaa.

Kolmantena päivänä koko päivän retki maaseudulle. Käydään Hautvillers’n kylässä, mistä samppanja on saanut alkunsa. 1600-1700 -luvuilla elänyt munkki Dom Pérignon kehitti viininviljelyä ja keksi samalla miten saada kuplia pulloon. Dom Pérignonin hauta on Hautvillers’n kirkossa. Toinen päivän kohde on Epernay ja siellä kuuluisa Avenue de Champagne. Päivän aikana vieraillaan kahdella samppanjanvalmistajalla maisteluineen. Yhteinen lounas Epernayssa. Ilta vapaa.

Paluupäivänä rento aamiainen, jonka jälkeen alkaa matka kohti Pariisia. Matkan varrella poiketaan samppanjalounaalle tilalle, joka tuottaa oman merkkinsä samppanjaa muiden viljelijöiden rypäleistä. Iltalento Suomeen.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

- Finnairin reittilennot Hki – Pariisi – Hki
- Bussikuljetukset ja kuljettajan palvelut
- Suomalaisen oppaan matkalla mukana
- Majoituksen keskustahotellissa (3*-4*) 3 yötä
- Buffet-aamiaiset ja paikalliset verot
- Kävelykierroksen Reimsissä
- Opastetun kierroksen Hautvillers’ssä
- 5 x samppanjatalovierailua maisteluineen
- Yhteisen lounaan Epernayssa
- Paluupäivän tasting-lounaan
- Samppanjan kartan ja infon

Hinta alkaen

1170

Alustavat hinnat:
1535 € / hlö, kun matkustajia 10 henkilöä
1260 € / hlö, kun matkustajia 20 henkilöä
1170 € / hlö, kun matkustajia 30 henkilöä

Hinnat ovat per hlö majoituksella 2 hengen huoneessa. Yhden hengen huone lisämaksusta. Hinnat ovat suuntaa antavia, ja tarkentuvat, kun matkan ajankohta, lähtijämäärä, lennot ja hotelli ovat tiedossa. Hintoihin lisätään Pamplemoussen palvelumaksu.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross