09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Esimerkki ryhmän matkasta Pariisiin

Valmis paketti Pariisin tunnelmaa

Katuvilinä, kahvilat, Eiffel-torni, Moulin Rouge ja kaupunkia halkova Seine-joki luovat aitoa pariisilaista tunnelmaa. Kaikesta tästä on mukava nauttia hyvässä seurassa ryhmämatkalla.

Katso tästä esimerkkiohjelma Pariisiin ja alustavia hintoja 10, 20 ja 30 hengen ryhmille. Seminaari- ja kokousmatkustajille ohjelmaan lisättävissä/muokattavissa kokousajat ja -tilat. Hinnat ovat suuntaa antavia ja alkaen-hintoja kevätkaudelle, ja tarkentuvat, kun matkan ajankohta, lähtijämäärä, lennot ja hotelli ovat tiedossa.

3 yötä Pariisissa

Saapumispäivänä lento Pariisiin ja kuljetus hotellille. Suomenkielinen opas vastassa kentällä, ja hän on mukana koko matkan ajan. Majoittuminen ja hotelliin tutustuminen. Kellonajan mukaan lounas tai illallinen, ja oppaan kanssa oman hotellin kortteliin tutustuminen.

Toisena päivänä bussikiertoajelu Pariisin eri puolilla, niin vasemmalla kuin oikeallakin rannalla. Näet Notre Damen, Bastillen aukion, Eiffel-tornin, Riemukaaren, Louvren. Pariisi on täynnä historiaa huokuvia monumentteja ja nähtävyyksiä! Omaa aikaa lounastaa. Iltapäivällä vierailu Louvressa. Päivä huipentuu illallisristeilyyn Seinellä. Laivalta näet Eiffelin iltavalaistuksessaan.

Kolmas päivä kuluu omatoimisesti shoppaillen tai vaikkapa haluamassasi museossa vierailuun. Omatoiminen lounas päivän aikana. Iltapäivä kuluu yhdessä Montmartren pieniä katuja ja kujia pitkin kuljeskellen. Taiteilijoiden aukiolla voit piirrättää muotokuvasi, ja Sacre Coerin näköalatasanteelta ihailla Pariisin silhuettia. Montmartren päivä huipentuu halukkaille illallisshow'hun Punaisessa Myllyssä Moulin Rougessa.

Neljäntenä päivänä ehditään vielä mainiosti Versaillesin linnaan ja puutarhoille. Aurinkokuningas rakennutti Versaillesista ainutlaatuisen ja pröystäilevän palatsin. Täällä kuluu aamupäivä ennen lounasta Versailles'n ympäristössä. Kuljetus lentokentälle ja paluu Suomeen.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

- Finnairin suorat reittilennot Hki - Pariisi -Hki
- Bussikuljetukset ja kuljettajan palvelut
- Suomalaisen oppaan matkalla mukana
- Majoituksen keskustahotellissa (hyvä 3*-4*) 3 yötä
- Buffet-aamiaiset ja paikalliset verot
- Opastetun vierailun Louvren museossa
- Seinen illallisristeilyn
- Opastetun vierailun Versailles'n linnassa ja puutarhoissa
- Pariisin kiertoajelun bussilla
- Kävelykierrokset hotellin omassa korttelissa ja Montmartren kaupunginosassa
- Saapumispäivän lounaan/illallisen
- Lähtöpäivän lounaan
- Pariisin kartan ja kaupunki-infon

Hinta alkaen

1195

Alustavat hinnat:
1535 € / hlö, kun matkustajia 10 henkilöä
1295 € / hlö, kun matkustajia 20 henkilöä
1195 € / hlö, kun matkustajia 30 henkilöä

Hinnat ovat per hlö majoituksella 2 hengen huoneessa. Yhden hengen huone lisämaksusta. Hinnat ovat suuntaa antavia, ja tarkentuvat, kun matkan ajankohta, lähtijämäärä, lennot ja hotelli ovat tiedossa. Hintoihin lisätään Pamplemoussen palvelumaksu. Moulin Rougen ilta lisämaksusta.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross