09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Esimerkki ryhmän matkasta Nizzaan

Meri-ilmaa ja aurinkoa

3 yön kokonaisuus ryhmämatkasta Nizzaan ja Rivieralle. Nizzan ”olohuonetta” eli Promenade des Anglais -rantakatua voi ihailla kiertoajelulla, juoksulenkillä, sunnuntaikävelyllä tai vaikkapa pyöräillen.  Matkalla myös käynti Monacossa laivalla, Grassen parfyymikaupungissa ja ehditäänpä viinitilallekin Nizzan kukkuloille maistamaan Provencen roséeta. Vapaa-aikaakin jää vanhaan kaupungin kujilla baladeeraamiseen ja Nizzan tunnelmasta nauttimiseen.

Katso tästä esimerkkiohjelma Nizzaan ja Rivieralle ja alustavia hintoja 10, 20 ja 30 hengen ryhmille. Seminaari- ja kokousmatkustajille ohjelmaan lisättävissä/muokattavissa kokousajat ja -tilat. Hinnat ovat suuntaa antavia ja alkaen-hintoja kevätkaudelle, ja tarkentuvat, kun matkan ajankohta, lähtijämäärä, lennot ja hotelli ovat tiedossa.

3 yötä Rivieralla

Saapumispäivänä lento Nizzaan ja kuljetus hotellille. Suomenkielinen opas vastassa kentällä, ja hän on mukana koko matkan ajan. Kiertoajelu Nizzassa ja lounas vanhassa kaupungissa ennen majoittumista hotelliin. Iltapäivällä vielä käynti upeassa museossa Musée Marc Chagall. Omatoiminen illallinen.

Toisena päivänä tutustutaan Monacoon, minne meno- ja paluumatka taitetaan vesiteitse laivalla. Oppaan kanssa kävelykierros Monacossa ja omaa aikaakin kierrellä vaikkapa kasinolla. Omatoiminen lounas ja illallinen.

Kolmantena päivänä tehdään iltapäivällä bussiretki Grassen kaupunkiin, sillä mitä olisi matka Rivieralle ilman tutustumista parfyymeihin? Fragonardin parfymeriassa valmistetaan luonnon antimista parfyymeita, saippuoita, voiteita, huonetuoksuja jne. Miltä kuulostaa ruusuvoide tai appelsiinikukkasaippua? Täällä on mahdollisuus tehdä ostoksia. Illaksi paluu Nizzaan.

Neljäntenä päivänä ehditään vielä mainiosti Nizzan kukkuloille ihailemaan merimaisemia viinitilan terassilta. Lyhyt kierros tilalla ja viinien maistelua. Täältä saa vielä tuliaisia matkalaukkuun. Kuljetus lentokentälle ja paluu Suomeen.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

- Finnairin suorat reittilennot Hki - Nizza - Hki
- Bussikuljetukset ja kuljettajan palvelut
- Suomalaisen oppaan matkalla mukana
- Majoituksen keskustahotellissa (4*) 3 yötä
- Buffet-aamiaiset ja paikalliset verot
- Opastetun vierailun Chagallin museossa
- Kiertoajelun Nizzassa ja kävelykierroksen vanhassa kaupungissa
- Laivaretken Monacoon (kauden mukaan)
- Opastetun kävelykierroksen Monacossa
- Puolipäiväretken Grassen kaupunkiin
- Viinitilavierailun maisteluineen
- Saapumispäivän lounaan
- Nizzan kartan ja kaupunki-infon

Hinta alkaen

995

Alustavat hinnat:
1290 € / hlö, kun matkustajia 10 henkilöä
1095 € / hlö, kun matkustajia 20 henkilöä
995 € / hlö, kun matkustajia 30 henkilöä

Hinnat ovat per hlö majoituksella 2 hengen huoneessa. Yhden hengen huone lisämaksusta. Hinnat ovat suuntaa antavia, ja tarkentuvat, kun matkan ajankohta, lähtijämäärä, lennot ja hotelli ovat tiedossa. Laiva kulkee toukokuun lopulta syyskuun puoliväliin. Hintoihin lisätään Pamplemoussen palvelumaksu.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross