09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Esimerkki ryhmän matkasta Bordeaux'hon

Maailmanluokan nähtävyyksiä ja viinejä

Bordeaux on elegantti ja historiallinen kaupunki, jolla on pitkä historia. Tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat upea Grand Théatre, pääaukiolta Esplanade des Quinconces, kaupungin vanhin silta Pont de Pierre ja uusimpana viinitalo Maison du Vin. Auringon paistaessa ei tarvitse ihmetellä, miksi kaupunki on saanut lempinimen Bordeaux la Blonde.

4 yön esimerkki ryhmämatkasta Bordeaux’hon ja lähialueille. Hinnat ovat alustavat 10, 20 ja 30 hengen ryhmille. Seminaari- ja kokousmatkustajille ohjelmaan lisättävissä/muokattavissa kokousajat ja -tilat. Hinnat ovat suuntaa antavia ja alkaen-hintoja kevätkaudelle, ja tarkentuvat, kun matkan ajankohta, lähtijämäärä, lennot ja hotelli ovat tiedossa.

4 yötä Bordeaux’ssa

Saapumispäivänä lento Bordeaux’hon ja kuljetus hotellille. Suomenkielinen opas vastassa kentällä, ja hän on mukana koko matkan ajan. Majoittuminen keskustaan, ja kevyt iltakävely kaupunkiin tutustuen ennen yhteistä illallista.

Toisena päivänä kaupunkikierros bussilla, kuulet matkalla Bordeaux’hon liittyviä tarinoita ja näet niihin liittyviä paikkoja ja monumentteja. Lounas Bordeaux’n kauppahalleilla, tämän tuoreempia ja paikallisempia raaka-aineita ei kotikokillekaan mistään löydy. Maku puhukoon puolestaan. Iltapäivällä halukkaille katsaus viineihin, eli käynti viinitalossa Maison du Vin. Ilta vapaa.

Kolmantena päivänä jätetään Bordeaux city hetkeksi ja lähdetään päiväretkelle merenrannalle. Hyvät kengät jalkaan, sillä heti alkuun noustaan Euroopan korkeimmille hiekkadyyneille, Dune du Pilat. Tutustutaan myös Arcachonin viehättävään rantakaupunkiin, ja osteriviljelmiin. Lounaaksi voi tilata osterilautasen, kyytipoikana toimii hyvin alueen rosé tai valkoinen Sauvignon Blanc.

Neljäs päivä on sinulla täysin vapaa omatoimiseen Bordeaux’ssa kiertelyyn. Halutessasi voit osallistua iltapäivän retkelle Médocin viinialueelle (lisämaksu).

Paluupäivänä matkan kruunaa vierailu UNESCOn maailmanperintölistallakin olevassa Saint Emilionissa. Maanalainen kaupunki on kokemisen arvoinen. Maalaislounas hyvine Saint Emilionin viineineen ennen paluukuljetusta lentokentälle. Lento Suomeen.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

5

päivää

Matka sisältää

- Lufthansan reittilennot Hki - Bordeaux – Hki (välilasku Munchen tai Frankfurt)
- Bussikuljetukset ja kuljettajan palvelut
- Suomalaisen oppaan matkalla mukana
- Majoituksen keskustahotellissa (3*-4*) 4 yötä
- Buffet-aamiaiset ja paikalliset verot
- Kävelykierroksen ja bussikiertoajelun Bordeaux’ssa
- Opastetun retken hiekkadyyneille ja Arcachoniin
- Opastetun vierailun Saint Emilionissa
- Viinitilavierailun maisteluineen Saint Emilionissa
- Saapumispäivän illallisen
- Lounaat kauppahalleilla, osteriviljelmillä ja Saint Emilionissa
- Bordeaux kartan ja kaupunki-infon

Hinta alkaen

1493

Alustavat hinnat:
1885 € / hlö, kun matkustajia 10 henkilöä
1575 € / hlö, kun matkustajia 20 henkilöä
1474 € / hlö, kun matkustajia 30 henkilöä

Hinnat ovat per hlö majoituksella 2 hengen huoneessa. Yhden hengen huone lisämaksusta. Hinnat ovat suuntaa antavia, ja tarkentuvat, kun matkan ajankohta, lähtijämäärä, lennot ja hotelli ovat tiedossa. Hintoihin lisätään Pamplemoussen palvelumaksu. Lisämaksusta lippu viinitaloon Maison du Vin ja retki Médociin.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross