09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Elsassi viinialueena

Riesling ja 6 muuta rypälettä

Omatoiminen matka Elsassin viinitiellä. Matkan aikana kuljet Strasbourgista viinitietä pitkin etelään ja tutustut paikalliseen viinikulttuuriin sekä vierailet kahdella viinitilalla (lisävierailut mahdollisia toki).

Elsassin viinikulttuurilla on pitkä historia, ja Ranskan Alsacen viinit ovat olleet kovassa nousussa myös Suomessa. Alsace on satumaisen viehättävä alue, juuri sopivan kokoinen paikka aloittaa viinialueeseen tutustuminen. Elsassissa on kauniita viinireittejä ja 6 100 viininviljelijää, 18 % Ranskan viinituotannosta tulee täältä. 

Laatuluokitus (Appellation d’Origine Contrôlée) otettiin käyttöön vuonna 1962, Alsace Grand Cru vuonna 1975 ja Crémant d’Alsace vuonna 1976. Rypäletyyppejä on 7 ja ne tulevat sinulle kaikki tutuiksi matkan aikana.

Maantieteelliset ja ilmastolliset erityispiirteet sekä tiukat tuotantovaatimukset tekevät viineistä ainutlaatuisia, hienoja ja monimuotoisia. Halutessasi voimme valita ainoastaan Grand Cru -tiloja vierailua varten.

Pakettimme sisältää majoitukset maalais-/linnahotelleissa, mainitut aamiaiset, autovuokran matkasi ajaksi sekä kaksi vierailua paikallisilla viinitiloilla.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


SOVITETTAVISSA MYÖS 
ISOMMALLE PORUKALLE

Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

– Yksi yö Obernain kylässä
– Yksi yö kauniissa, Elsassin Venetsiassa, Colmarissa
– Yksi yö viinikylä Riquewihrissä
– Vuokra-auto Strasbourgista matkan ajaksi
– Kaksi viinitilavierailua paikallisilla tiloilla
– Elsassin road bookin ja karttoja ja matkasuosituksia mukaan

Hinta alkaen

895

Hinta edellyttää kahta matkustajaa samassa huoneessa. Yhden hengen matka lisämaksusta. Ei sisällä lentoja eikä Pamplemoussen palvelupalkkiota. Matkaa voi pidentää ja muokata halutessaan.

Vierailut ovat omatoimisia ennakkoon varattuja, halutessasi voidaan matkaan lisätä suomenkielinen opas.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross