09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Bordeaux city ja viinialueet

Mukana punaviinien pientuottajia

Bordeaux tutuksi nähtävyyksineen ja kuuluisine viinialueineen suomalaisen oppaan johdolla.

Bordeaux'ssa ehdit tutustumaan Unescon maailmanperintölistalla olevaan,  yli 30 ha kokoiseen yhtenäiseen 1700- ja 1800- lukujen kaupunkiarkkituuriin, mielenkiintoisiin museoihin, Cité du Vin -viinitaloon sekä vierailemaan kaupungin kuuluisassa oopperassa.

Suomeksi opastetuilla päiväretkillä maistellaan viinejä arvostetuilla Saint-Émilionin, Médocin ja Sauternes'n viinialueilla, ja tuoreita ostereita Arcachonin lahdella. Retkillä kulkeminen oppaan autolla. Oppaanne Pekka on matkalla mukana koko ajan, ja ohjelmaa voidaan matkustajien toiveiden mukaan soveltaa.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


SOVITETTAVISSA MYÖS 
ISOMMALLE PORUKALLE

Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

Lennot ovat vaihdolliset Helsingistä Bordeaux'hon, tai vaihtoehtoisesti lento Pariisiin, mistä TGV-junalla Bordeaux'hon. Majoituksesi on mukavasti keskitason hyvässä hotellissa Bordeaux'n keskustassa, buffet-aamiaisilla.

Matka on suunniteltu 1 – 4 henkilölle. Se on toteutettavissa lokakuu 2021 - tammikuu 2022 välisellä ajalla.

Hinta alkaen

1110

4 hengelle alkaen 1 110 euroa / henkilö. Hinta sisältää lennot Hki – Bordeaux, 3 yötä kaupunkihotellissa 2hh aamiaisilla, kuljetukset ja opastukset, tilavierailut maisteluineen, ravintolasuosituksia ja halutessanne -varauksia.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross