09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Biarritz ja Irouleguy-viinialue

Tutustu pieneen viinialueeseen

Tällä matkalla yhdistät kaupunki-, ranta- ja viiniloman. Biarritzista viinikiertomatka tai vaikka vain päiväretki Irouleguy-alueelle on suositeltava kokemus. Olisivatko Baskimaan ruokakulttuuri sekä hieman tuntemattomat mutta upeat viinit sinulle uusi tuttavuus?

Aloitat matkan Biarritzin pienkaupungista. Täällä pääset baskikulttuurin tutustumisen alkuun. Näe parhaat palat Biarritzista ja piipahda vaikka viinibaarissa, niin saat tuntumaa alueen tarjontaan.

Loppulomalle otat allesi vuokra-auton ja hurautat Irouleguy-alueelle. Jatkat lomaa viinialueella majoittuen maaseudulla. Irouléguy-viinit, punaiset, valkoiset ja rosét, ovat saaneet AOC-merkinnän vuonna 1970. Viinejä on tuotettu jo vuosisatojen ajan. Rypäleitä mm. tannat ja caberbet. Punaviinit sopivat hyvin riistan ja juustojen kanssa, rosét grilliruokien ja valkoviini merenelävien.

Mukana suomalainen viiniasiantuntija kahden päivän ajan, ja hänen kanssaan vierailet viinitiloilla sekä maistelet viinejä. Kaksi maalaislounasta viinipäivien aikana sisältyvät matkan hintaan.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


SOVITETTAVISSA MYÖS 
ISOMMALLE PORUKALLE

Matkan kesto

8

päivää

Matka sisältää

- Hotellimajoituksen Biarritzissa 4 yötä
- Viinitilamajoituksen Irouleguyn alueella 3 yötä
- Aamiaiset
- Suomenkielisen viiniasiantuntijan mukana 2 päivänä
- Viinitilavierailut maisteluineen
- Kaksi viiniseudun lounasta maaseudulla
- Vuokra-auto maaseutuosuuden ajaksi

Hinta alkaen

1040

Hinta edellyttää 4 henkilöä ja majoitusta 2 x kahden hengen huoneessa. Lennot eivät sisälly matkan hintaan. Hintaan lisätään hinnastomme mukainen palvelumaksu.

Halutessasi yksi kohde voi olla baskimaan erikoisuus txakoli-viinin tuotantotila Espanjan puolella rajaa tai siideritila Irouleguyn vieressä.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross