09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

B&B romantiikkaa, Lillet, Sauternes ja Saint Emilion

Hieman seikkailua etsivät viinin ystävät

Ainutlaatuinen matka, jossa kierrät omatoimisesti Bordeaux’n alueella, tarkemmin sanottuna Saint Emilionissa ja Sauternessa. Tälle matkalle olemme valinneet mukaan mukavat ja kauniit majoitukset boutique-hotellissa ja B&B -majoituksessa. Ja mikä parasta- näissä paikoissa isäntäväki myös tuntee viinit !

Tällä matkalla on sinulla lisäksi ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan Lillet-juomaan, jota valmistetaan tässä osassa Ranskaa. Vierailu on sinulle varattu opastus Lillet’n tiloissa Podensacissa. Opastus on englanniksi. Lisäksi sinulle on varattu valmis toinen viinitilavierailu. Tämä on joko Saint Emilionin alueella tai Sauternes’ssa.

Matkan voit tehdä haluamanasi ajankohtana ja sen kesto on 5 päivää ja 4 yötä, majoitut aina yhdessä paikassa kaksi yötä kerrallaan. Saat mukaasi valmiit reittiohjeet ja vinkkejä missä käydä ja mitä tehdä. Tai sitten vain oleskelet uima-altaalla tai nautit mukavista maisemista.

Matka tehdään omatoimisesti autolla. Vuokra-auton (Fiat 500) noudat Bordeaux’n lentokentältä tai kaupunkipisteestä. Olemme siihen valmiiksi ottaneet jo vakuutukset, sinulle jää maksettavaksi käytetty polttoaine. Reittisi kulkee maaseudulla ja vietät ensin aikaasi Saint Emilionin lähellä ja sitten siirryt Sauternes’iin. Kummassakin paikassa pärjäät loistavasti vaikka et puhuisi ranskaa, sillä isäntäperheet ovat kielitaitoisia.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

5

päivää

Matka sisältää

– Kaksi yötä boutique-hotellissa Saint Emilionin keskustassa. Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisilla
– Kaksi yötä pienessä b&b -majatalossa Sauternes'n alueella, kahden hengen huoneessa aamiaisilla
– Vuokra-auton Bordeaux'sta matkan ajaksi
– Vierailu paikallisella viinitilalle ennakkoon tilattuna Saint Emilion
-  Vierailu Lillet'llä englanniksi opastettuna

Hinta alkaen

785

Hinta edellyttää kahta matkustajaa. Matkan voi toteuttaa myös neljälle lähtijälle. Lennot eivät sisälly hintaan. Matkaa voi pidentää ja siitä voi jatkaa esimerkiksi Arcachoniin tai Bordeaux'n keskustaan. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään hintaan.

Asuntoihin mennessä on usein portaita, joten tätä majoitustyyppiä emme suosittele jos kävelet huonosti.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross