09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Baskimaan kiertomatka

Ranskan ja Espanjan rajamailla

Baskimaa niin Ranskan kuin Espanjankin puolella on omanlaisensa matkakohde. Maut, maisemat ja baskin kieli antavat matkallesi paikallista tuntua. Aidointa baskimaata löydät maaseudulta, ja olemmekin tähän kiertomatkaan valinneet mukaan majoitusta perheen ylläpitämässä maaseutuhotellissa. Espanjankin puolella vierähtää helposti muutama päivä.

Matkalla tutustut Biarritzin hurmaavaan rantakaupunkiin, joka Napoleonillekin aikoinaan kelpasi lomakohteeksi. Ehdit hyvin kierrellä myös kauniissa baskikylissä Ainhoassa, Saressa, Espelettessä, ja muutaman päivän vietät Espanjankin puolen baskimaalla. Mukanasi on kahtena päivänä suomenkielinen yksityisopas, joka tuntee nämä seudut paremmin kuin omat taskunsa.

Matkallasi majoitukset rantakaupunki Biarritzissa 2 yötä, Ranskan puolen baskimaan maaseutuhotellissa 3 yön verran sekä Espanjan puolella Bilbaossa 2 yötä.

Biarritziin / Bilbaoon pääsee hyvin vaihdollisilla lennoilla, tai junallakin Pariisista. Matkaasi voit lisätä alkuun/loppuun öitä myös Bordeaux'ssa, mihin hyvät yhteydet Suomesta vaihdollisilla lennoilla tai Pariisista vain 2 tuntia nopealla TGV-junalla.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

8

päivää

Matka sisältää

- Vuokra-auton koko matkan ajalle (esim Toyota Corolla estate -mallinen)
- 7 yön majoituksen, joista 2 yötä Biarritzissa, 3 yötä Baskimaan maaseudulla ja 2 yötä Bilbaossa
- Aamiaiset majoituksissa
- Suomalaisen oppaan mukanasi kahtena päivänä
- Matkainfon ja kartat mukaan

Hinta alkaen

1185

Matka on laskettu 4 hengelle. Majoitus 2 x 2 hengen huoneessa. Matkan pituutta voi muuttaa. Pamplemoussen palvelupalkkio lisätään matkan hintaan.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross