09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Autoillen linnasta linnaan Normandia

Kätevästi Pariisin kautta

Viisi päivää kestävä kiertomatka Normandiassa omatoimisesti. Ajat linnasta linnaan, näet upeimpia paikkoja Normandiasta ja tutustut sekä alueen historiaan että kulttuuriin.

Matkalla asut kahdessa eri linnassa, joista kummallakin on oma tyyli. Lähtöpaikkasi on Pariisi, josta Normandian puolelle ei ole pitkä matka.

Yksi Normandian kuuluisimmista nähtävyyksistä, Mont Saint Michelin luostari, on lähellä ensimmäistä majoitusta. Tämä vuoroveden myötä saareksi eristäytyvä luostari on yksi Ranskan suurimmista nähtävyyksistä ja suosittelemme siellä käyntiä heti aikaisesta aamusta.

Calvadosin alueella kannattaa tutustua calvan ja siiderin valmistuksen lisäksi esimerkiksi Château de Saint Germain de Livet – vallihautalinnoitukseen ja sen taideaarteisiin. Normandia on myös hevoskasvatuksen aluetta Ranskassa.

Parhaan reitin löytämistä varten retkilläsi annamme mukaan Normandian kierrokselle Pamplemoussen toimittaman vinkkilistan käyntipaikoista ja reiteistä.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

5

päivää

Matka sisältää

– Autovuokran Pariisin lentokentältä linnasta linnaan kiertelyä varten
– 2 yön majoitus linnahotellissa Briquebecin pienkylässä
– 2 yön majoitus perhelinnassa Calvadosin maaseudulla
– 1 tutustuminen paikalliseen calvadosin/siiderin valmistukseen
– Aamiaiset majoituksissa

Hinta alkaen

650

Jaettu 2 hengen huone. Yhden hengen huone lisämaksusta.

Lisäyöt mahdollisia. Hinta ei sisällä lentoja. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio. Matkaa voi muokata toiveiden mukaan tai yhdistää muuhun Pamplemoussen tarjontaan.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross