09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Autoillen linnasta linnaan Bretagne

Kierrät autolla viikon ajan kaunista Bretagnea ja palaat Pariisiin Loiren kautta takaisin.

Bretagne sijaitsee niemimaalla ja rajaa Atlanttiin. Rantaviivaa on yhteensä noin 1300 kilometriä. Bretagnen pääkaupunki on Rennes. Muita kaupunkeja alueella ovat muun muassa St.Malo, Quiberon, Quimper sekä Concarneau. Bretagnessa on matkailijalle paljon tarjontaa, esimerkiksi Océanopolis-eläinakvaario Brestissä, St-Thégonnec -kirkkomaa sekä Sables-d’Or-les-Pins’in hiekkarannikko. Bretagnessa on myöskin suuria suolaa erottelevia altaita; kuuluisat Gueranden suolakukat tulevat Bretagnesta.

Pariisin lentokentältä noudat auton ja ensimmäiseen kotikylääsi on noin 400 km ajomatka Bretagnen puolelle. Bretagne on rantaviivan ja merielämän aluetta. Kuuluisin nähtävyys alueella on Mont Saint Michelin luostari. Lähin kaupunkisi on keskikokoinen ranskalaiskaupunki Rennes. Yksityisen linnan aiempiin vieraisiin on kuulunut esimerkiksi Balzac ja Victor Hugo.

Retkeiltyäsi tässä osassa Bretagnea jatkat eteläiselle puolelle Bretagnea. Voit ajella Quimperin tai Vannes’n kaupunkien kautta halutessasi. Täällä on Bretagnen megaliitit, Pont Avenin taidekaupunki, Concarneaun upea rantakaupunki sekä majapaikkasi meren rannalla Pornichet’ssa. Linnamaisen hotellin pihalla on uima-allas rentoutumista varten ja mikset pulahtaisi myös Atlantin aaltoihin?

Kotimatkalla Pariisiin vietät yhden yön ennen lentokentälle palaamista linnahotellissa lähellä Toursia.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

8

päivää

Matka sisältää

– Autovuokran Pariisin lentokentältä linnasta linnaan kiertelyä varten
– 3 yön majoitus historiallisen yksityislinnan huoneessa maaseudulla lähellä Mont Saint Michelin luostaria
– 3 yön majoitus merenrantahotellissa Pornichet’ssa
– 1 yön majoitus linnahotellissa lähellä Toursin kaupunkia
– 1 x linnan illallinen Tours’ssa
– Aamiaiset majoituksissa

Hinta alkaen

1358

Myös lapset ovat tervetulleita linnoihin. Kysy tarjouksesi niin että sinulla on lapsi tai lapsia mukana. Hinnat edellyttävät kahta matkustajaa samassa huoneessa. Hinnat eivät sisällä lentoja Pariisiin. Matkan pituutta voi muuttaa tai sen voi yhdistää Pamplemoussen muihin matkoihin.

Jos et välitä ajaa koko matkaa, voidaan vaihtoehtoisesti ottaa junaliput Bretagnen puolelle Pariisista ja noudat auton vasta junamatkan jälkeen.

 

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross