09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Autoillen linnasta linnaan Alsace

Neljä päivää kestävä kiertomatka Alsacessa omatoimisesti. Kierrät ja samalla tutustut niin alueen historiaan kuin nautit kauniista maisemista ja kulttuurista.

Matkalla asut kahdessa eri linnassa Alsacen alueella. Ajokilometrejä linnojen välille ei synny valtavaa määrää, vaan pystyt nauttimaan rauhassa maisemista ja nähtävyyksistä. Matka alkaa Strasbourgista, minne lennät esimerkiksi Frankfurtin kautta tai junailet Pariisista. Kysy myös vaihtoehto, missä vuokra-auto on Frankfurtista.

Puitteesi lomalla ovat sellaiset, että voit tällä lomalla helposti juhlistaa hääpäivää, syntymäpäivää, kihlajaisia tai muuten vaan viettää rennon ja mukavan loman kauniissa ja historiallisissa olosuhteissa.

Ensimmäinen linnasi on Strasbourgin suuralueella, Strasbourgin keskustaan on vain 8 km. Tuloiltana sinua odottaa valmiiksi hotellin illallinen. Täältä voit siis aloittaa tutustumisen niin tähän Euroopan pääkaupunkiin kuin sen lähialueisiin. Strasbourgin historiallisen ja kauniin keskustan lisäksi voit ajella myös käymään Colmarissa, Selestatissa tai Alsacen pohjoisosan kauniissa luontomaisemissa. Paikan päällä on tarjolla ulkoilua ja tekemistä yllin kyllin.

Toinen linnasi on Alsacen viinitien varrella, Strasbourgista etelään. Myös täällä sinua odottaa ensimmäisenä iltana valmiiksi illallinen. Nähtävää alueella on viininviljelystä historiaan. Myös linnalla on pieni oma viiniviljelmä. Linnan viinikellari on loistelias paikan päälle on helppo järjestää viininmaistiaiset.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

5

päivää

Matka sisältää

– autovuokran Strasbourgin lentokentältä tai juna-asemalta
– 2 yön majoitus linnahotellissa***** Strasbourgin alueella
– 2 yön majoitus toisessa linnahotellissa**** maaseudulla
– 2 illallista (tuloillan kolmen ruokalajin illallinen ilman juomia kummassakin hotellissa)
– aamiaiset majoituksissa

Hinta alkaen

995

Linnat ottavat mielellään vastaan myös lapsia. Kysy hintaa erikseen perheen matkustaessa yhdessä. Hinnat edellyttävät kahta matkustajaa samassa huoneessa. Hinnat eivät sisällä lentoja. Kysy lisää lentovaihtohdoista paikan päälle. Hinnat ovat linnan perinteisiin huoneisiin, mahdollisuus varata myös suurempi superior-huone. Matkaa voi pidentää halutessaan tai yhdistää muihin Pamplemoussen matkoihin. Rajattu saatavuus.

Auton pick-up voidaan tehdä halutessasi Frankfurtiin.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross